Prosím kto má skúsenosti s dusikovým vypašovaním /zmrazenim/ kondylomov?? Je to veľmi bolestivé? Dakuejm za reakcie
KONDYLOMY- prosim o skúsenosti s dusikovým vypaľovaním
ahojky,ja osobne som mala tieto bradavicky vypalovane tekutým dusikom ale nepomohlo ako som ocakavala. Takze nakoniec pomohol krem Wartek al stál za 800sk, ale je to vzdy lepsie ako chodit ku koznemu ako na beziacom páse.
Ma ešte niekto niejaké skúsenosti??
izzy, mne už skôr zmrazovali bradavice na rukách a ak si predstavím ako to štípalo :-(
Tak mi to pripadá strašné, ak si predstavím že mi to bude zmrazovať tam dole...........
mne to robili aj dusikom, aj podofilinom a dusik sa mi zdal omnoho lepsi, trochu to zastipe. podofilin je hnusne svinstvo, je to na rozleptavanie, taka vodicka. myslela som ze umriem, ako ma to este 4 dni stipalo a svrbelo, ani spat som v noci nemohla.
mne to robili aj dusikom, aj podofilinom a dusik sa mi zdal omnoho lepsi, trochu to zastipe. podofilin je hnusne svinstvo, je to na rozleptavanie, taka vodicka. myslela som ze umriem, ako ma to este 4 dni stipalo a svrbelo, ani spat som v noci nemohla.
ale coby len trosku zastipe a je to