potrebujem schudnúť?

kaktuska

Mas vyborne miery a index by ti ukazal rozhranie medzi idealnou vahou a podvahou. ja mam 160cm a 50kg a som presne na rozhrani. To ze si pribrala na vahe nemusi znamenat ze to su tuky co si pribrala kedze pises ze cvicis. Poznam vela bab co su stihlejsie nez ja a napriek tomu vazia viac pretoze maju viac svalovej hmoty miesto tukovej a kedze su svaly tazsie nez tuky netreba sa podla vahy az tak velmi orientovat hlavna je pevnost tela.

ellie

lucka.. chudnut urcite nepotrebujes, nenic si zbytocne metabolizmus a zdravie.. a ak chces schudnut tie tri kila, pridaj viac sportu, ale urcite neuberaj na strave..

Veronika1603

tu 90 dnovku som drzala 45 dni(polovicu)a dalo sa to zvladnut len som s tym prestala lebo som schudla co som chcela a nechcela som to prehanat-ist pod 50kg...ked si kliknes na google napis si tam 90 dnova rozlisovacia dieta tam sa dotvies vsetko ale ty to nepotrebujes..

lucka0902

veronika dakujem za povzbudenie...bežkaj za synčekom....a vydržala si tu 90 dnovu?a čo je jej princípom vlastne?

Veronika1603

ja mam stehno 52 cm a myslim ze to je fajn,mas super postavu to sa ti asi zda ze potrebujes schudnut..ja som dala 4 kg dole tak ze som po 18 hod nejedla a 6 kg 90 dnovou dietou,ale tu som drzala len 45 dni a stacilo mi..nemusis sa citit zle-mas super postavu..musim ist maly sa na balkone clapoce v bazeniku..ozvem sa vecer,,pa a nechudni!

lucka0902

veronika a ako sa ti podarilo dať dole 10 kilov? a to máš perfektnú postavu na to, že máš dieťa...ja len nechápem jedno ked jem menej mam viac kilov..a terza ide leto a ja sa nemožem dať do plaviek od pása hore je to celkom fajn ale mám moc veľké boky a široké stehná , stehno mám 52-53 cm a minule leto to bolo 47 cm..preto sa necítim moc dobre

Veronika1603

ja mam 24 rokov,mamy syna, pred rokom som mala 62 kil a vtedy som bola jak slon,teraz mam 52 kil a 160cm a som uplne super,keby som dala 5 kil dole by som bola jak lata a to sa mi nepaci ani tebe by to nepristalo,nemyslis?mas super pas myslim si ze dost uzky podla mna pas 70 cm je tak akurat---nemusis chudnut...

lucka0902

veronika mám 21 a nemám čas chodiť do posilky kedže pracujem...ale nsažím sa min. 3 krát do týždna cvičiť...ale chcem dať dole aspon 5 kíl lebo sa cítim ako slon