Biele vyrážky tam dole

Príspevok v téme: Biele vyrážky tam dole
aaav

Je pre mňa veľmi trápne o tom hovoriť, ale mám problém... už dlhší čas ma trápia biele vyrážky tam dole (príde mi to ako normálne vyrážky)... keď som s tým bola u gynekologa, povedal že sú to pravdepodobne kvasinky, a predpísal mi mastičku, ktorá sa volala Fungicídin... nezmizli, len čo ma to tam dole menej štípalo.. strašne sa bojím ísť opäť k nemu, aby mi nenadával prečo som neprišla skôr, ale ja to proste neviem prekonať... už ma to trápi dosť dlho a neviem čo s tým.. mal už niekto s týmto skúsenosti?? ak áno, môžete mi poradiť??

kaktuska

Velmi mudre!Aj ked lieky jej mohol dat vhodne na tuto chorobu ale nie na pokrocile stadium tak ako vravim vypytaj si nieco ucinnejsie.

usiko

no, moja taktika je takato - ked mi nieco je, tak si to naprv nastudujem v Googli, potom idem k lekarovi a viem, co mi ma povedat. ak mi povie nieco ine, tak zacnem so svojimi vedomostami a kapituluje. takymto sposobom vzdy dostanem taky liek ktory mi hned zaberie...lekarov netreba dat najavo, ze on je pan...on je sluzobnik, nie pan......takze si to vygoogluj a chod naspat.....

kaktuska

Nemam skusenost presne s tym ale urcite chod k doktorovi a povedz ze potrebujes nieco silnejsie. Mne dala doktorka pri opakovanom probleme nieco silnejsie a bolo dobre, doktori totiz davaju najprv lahsie tak povediac zakladne lieky a ked to nepomoze vyskusaju skusaju ucinnejsie ale aj drahsie.