chce aby som sa začala prvá prstovať !!!

alenka_maxova

smudlo, ak ti to je blbe, tak mu to normalne povedz a neskusaj to nasilu. Ak by si ho vsak predsa len chcela potesit a napriklad ho s tym niekedy prekvapit, skusaj si to najprv sama. Az si budes istejsia, vybal to na neho. :) Moj chlap sa ide zblaznit, ked si napriklad odskoci po nieco do vedlajsej miestnosti a kym sa vrati, ja lezim na posteli v dakom sexi pradelku a robim si dobre rukou :) Nehovorim, ze pre kazdeho chlapa to musi byt genialne, ale ten moj je velmi rad, ze sa nehanbim a ukazem mu ako si viem sama uzivat (nikdy sa sama aj tak nedokoncim, lebo to nevydrzi a vzdy sa pripoji ku mne ) :D

tomas121

nechce volaka baba si vyprstovat mam stim velmi dobre skusenosti us som ma aspon 10 priateliek a kazda stim boloa velmi spokojna ak ano tak mi napiste na e-mail tomas121@zoznam.sk

JUVA

Prstovanie mne osobne nerobí dobre...Teda keď si to robím ja(skúšala som to asi iba dva krát),ale keď to robí priateľ,tak je to fajn.Na predvzrušenie skôr používam masáž klitorisu.Tak sa viem aj spraviť a je to oveľa príjemnejšie ako sa robiť zvnútra prstom..Ale šak každá podľa svojho vkusu..:)

bubyna

jaj tak teraz uz chapeme.... to je debata uplne o niecom inom.. a chalanko ma pravdu.... aspon mu potom mozes sama ukazat kde a ako sa ti to packa...

no a?

ved a co je na tom sak to skus...sama doma..to si sa este nikdy nespravila?..ajaaaj tak ta caka velky objav..a hlavne uzasny:D

šmudlo

nie nie vy ste ma zle poxopili, teda ja som to asi zle napísala!totiž my sme eče nemali sex a eče ma ani nikto neprstoval a on xce hned sex lenže povedal že mám začať cvičiť ... že sa mám skúsiť sama vyprstovať ...

mistery

hovorite hluposti.vam sa nepaci, ked sa na vas partner ziadostivo pozera,?mne hej.preto to robim.zacnem.a on to uz nevie vydrzat. skoci po mne. a sex je divokejsi a vzrusujucejsi. takze tak :)

tikitou

Tiez mi to pride cudne. Preco sa mam ja zacat robit? Ved to ma vobec "nenastartuje", prave naopak. Nech sa toho ujme on :D. Keby o to poziadal raz, tak ok. Akoze "na ukazku". Ale inac... nie! To sa uz rovno mam dorobit samo, abo co?