ahojte...videla som v obchode krasne topanky..dnes mi ich bola mam zobrat nakolko mame podobnu nohu,vyskusala si ich a usudila ze budu dobre aj mne...mam problem su mi o cislo male.....nemate nejaky trik ako sa do nich vmestit???vymena nehorzi nakolko to bolo najvatsie cislo....myslite ze ich roztiahnem???su moc krasne...
topanky su mi male
mno jj nie su vastie uz....
cajik-si necitala ze uz nemaju vacsie cislo ?
a preco by si ich nemohla vymenit ??? ja som minule kupila botasky,zistila doma ze mi niesu tak dobre (aj ked som ich v obchode skusala),a vymenili mi ich na druhy den v pohode bez problemov...
oukej moc dakujem..mam aspon malu nadeej..:):) nie nie nie su spicate maju gulatu spicku.....stacilo by o pol cm dlhsie a bolo by poho..:) jasne skusim..::)
hoci nwm jak tie topanky vyzeraju..no ja som si kupila botasky.. a ked som prisla domov zistila som ze ma tlacia...vymena nepripadala k uvahe bo som si ich kupila mimo naseho mesta...no a dozvedela som sa ze v obuvnistve s tym robia zazraky...s malou dusickou som tam sla:)..a ony ich dali na take cudne:D..po mojom to nazvem ze škripec:D...a tedka su fajin akurat na moju nozku:)...nwm ci tie tvoje topanky maju spic atd...ale za pokus to stoji.chod sa spytat do nejakeho obuvnictva ci by s tym nevedeli daco poriesit:)...ale jasne ze potom by ich tvoja mamka asi uz neobula....daj vedet jak si dopadla.:)
nechaj ich mame, tazko ic roztiahnes