čo si myslieť?

Príspevok v téme: čo si myslieť?
saguaro

S dievčaťom sme asi 2 mesiace spolu.Nie dlho. Ja som o ňu nejavil skoro žiaden záujem ale ona ma riadne balila. Začal som ju aj ja mať rád. Ako sme spolu začali chodiť tak to jej dobívanie si ma úplne opadlo.S 5 SMS za týždeň je 1, na pokeci si už ani nepíšeme skoro a ak hej je to také biedne dosť...Ak pošle SMS tak ma aj pekne osloví zlato, zlatko a podobne a aj napíše že ma ľúbi ale predsa tie SMS nie sú také ako predtým...Teraz na pokeci som si všimol, že dáva komentáre chalanom, že ich má rada a že by sa rada s nimi aj stretla. Síce je tam napísané že je to len kamoš cez net ale predsa..čo si o tom myslíte?

Dug

A co myslis ze Ta niekto bude intenzivne balit cely zivot? NIKDY TO UZ NEBUDE AKO PREDTYM :) Preco by ta mala dobyvat ked spolu chodite. Netreba byt jesitny a tiez jej obcas vyznat lasku ak to tak citis. A ked mas nejaky problem tak si to skus najprv vykomunikovat s nou, a nie s anonymnymi ludmi na internete ktori do toho nevida.

saguaro

Máme 18 a kvôli škole sme spolu tak málo.A mňa trochu znervóznuje to, že ona ma balila riadne, dokonca mi to trochu až vadilo a od kedy spolu chdoíme zmizlo to. Mi to skôr pripadá ako u chalanov keď dostanú to čo chcejú že ich to omrzí...

jajka001_

no asi z teba nie je uplne paf:)no a co? ved sa nemusite viazat, ma ta rada, stretava sa s tebou, to neznamena ze sa nesmie bavit s inymi. povedz jej ze by si s nou chcel byt viacej, ze ti na nej velmi zalezi. a uvidis, ci aj jej.

saguaro

No sme spolu raz dva krát do týždňa. Predtým aj písala že cez víkend sa môžeme stretnúť kedykoľvek , čím skôr tým lepšie, ale teraz väčšinou povie že o nejakej 15 hod. ako píšeš aj mne to pripadá ako keby sme boli spolu už veľmi dlho a nie ako čerstvo zaľúbený pár.Ale keď sme spolu je to super, vtedy tomu nič nechýba, lenže to spolu je max. dva krát do týždňa a ina je to bieda.