Ahojte vsetci, chcela by som sa vas opytat, aky nazor mate na vztah s cudzincom.Pracujem v Anglicku a nasla som si tu priatela, sme spolu uz sedem mesiacov.Mame sa radi, perfektne nam to klape,vo vsetkom mi pomaha a uz 2 mes. byvame spolu, je to uzasne, len ma otravuju tie poznamky mojich kolegov typu to nevydrzi a bla bla...Len som chcela vediet vas nazor, vdaka.
vztah s cudzincom
preco by to nemalo vydrzat??pokial sa mate radi,no problem
vdaka vsetkym za prispevky,chodim s nim preto, lebo ho lubim a inac ziadne majetky nema,je to obycajny mlady chalan, byvame spolu v podnajme. je tu taka ista situacia ako u nas na Slovensku, mladi nemaju peniaze na dom, byvaju po podnajmoch... a stale nam to klape a inac mi velmi lichoti, ked mi hovori, ze je pysny na to, ze chodi so Slovenkou.
to evan.nic sa neboj ,ludia maju vzdy blbe poznamky.koniec koncov az je vam to sudene aby ste boli spolu tak spolu budute.KEbyze sa zoberiete a nebude to klapat a on bude mat chut sa na teba vykaslat,mas pravo na polovicku jeho majetka.nezelam ti to sice a dufam ze sa ti to nestane ale takto to v anglicku funguje.zelam vela uspechov.
Toto ste celé vy. Jedine sandrabla napísala to čo si myslím aj ja. Je úplne jedno či je to cudzinec alebo domorodec. Pokiaľ s ním chodíš len preto že je cudzinec, tak to bude aj dôvod konca vášho vzťahu.
2 sii: ty musíš byť ale statne povrchná. Možno, že sa aj hanbíš za to že si slovenka. Tvoje výlevy zodpovedajú obmedzenému prostrediu v ktorom sa pohybuješ. Nedivým sa, že si preto nenašla v tom humuse normálneho slováka.
ahojte vsetky holky ja pracujem tiez v anglicku a mam priatela cudzinca zo zaciatku som to mala tazke lebo kazdy ma odsudzoval ale teraz ti ktory ho odsudzovali najviac su s nim super kamarati a on je super byvame spolu vyse mesiaca a rozumieme si a druhy len zavidia. kto by sa chcel o tom porozpravat budem len rada a podelim sa o svoje skusenosti aj zazitky tesim sa
inac, jazykove problemy boli na zaciatku, teraz je to uplne v pohode, no a mentalita? je mily, pozorny, trpezlivy, skratka taky dobrak, ja som vzdy mala akysi strach z takychto vztahov, no kazdym dnom sa len uistujem, ze je to uplne normalne ako ked sa dvaja maju radi.som rada ze ho mam a ze mame taky krasny vztah.
dakujem sii,urcite budem pocuvat srdiecko, mam ho strasne rada a viem ze aj on mna, kazdy den mi to dokazuje.nieje to lahke pre mna byt tak daleko od domova, ale som rada ze ho mam, bez neho by som to vsetko zvladala asi tazko.inac sii, byvas v zahranici alebo na Slovensku?
Ja takymto vztahom nefandim, ale neodsudzujem nikoho, len sa mi napr.nepaci ked si biele dievca vezme cernocha a pod., nie som rasista ale akosi mi to k sebe nepasuje.
jazykove problemy boli na zaciatku ale mal trpelivost a ucil ma, potom ked som tu bola castejsie islo to uz samo od seba teraz neexistuju jazykove problemy. Co sa tyka mentality. Ono to ma vsetko dve stranky, pravdu povediac asi by som nedokazala byt s nejakym moslimom alebo turkom alebo nejakou takou havedou. MOj priatel je rakusan. Mentalita je uzasna paci sa mi aky je ochotny a pomaha aj v domacnosti bez nejakych hadok ci nuteni. Myslim ze si ma dokaze viac cenit ako si cenia slovaci zeny (ako som uz povedala cest vynimkam) A takuto mentalitu maju vsetci ktorych poznam, aj ked aj tu sa najdu asociali ako vsade.
baby a tí vaši cudzinci, akej národnosti sú? Chcete povedat, že tam nemate ani najmensie problemy, jazykove, v mentalite, spravani? Niecim sa predsa musia odlisovat, tak sa pytam, cim a ci vam to nerobi v spoluziti problemy.