Oplatia sa kupit tie tebletky na chudnutie

toccara

Tato otazka mala smerovat asi tim co uz neake tabletky skusili. Kto nema skusenosti zbytocne rozprava podla toho co sa dopocuje.Ja chvalabohu uz chudnem od nekonecna do nekonecna.Beriem antikoncepciu takze chudnutie mi neide nic moc, takze idem uz na tie liecky-Alli, mam doma carnitin(ktory mimochodom obsahuje vitaminyy)a vdaka tomu som este viac pribrala,nie vsalov ale tukov.samozrejme ze k tomu same nizkotucne jedla zeleniny, ziadna cokolda...a bez vysledku.Takze mozno zaplatim kus viac, ale za kvalitu sa musi platit.

nelly15

tak tieto tabletky su pod skupinou anorektiká takže určite utmia chute,hlad a pod.

ale niejeto len o čarovnej tabletke,treba urobiť aj nejaké zmeny v jedálničku a nejaký ten šport pridať.

ak teda urobíš tieto zmeny tabletky pomôžu a nebude jojo efekt

kaktuska

Potvrdzujem ak chces schudnut vsad na prirodzene lieky teda vitaminy v podobe ovocia a zeleniny mozes nimi nahradit veceru mne to pomaha a nemam pred spanim aspon tazky zaludok. Obsahuju vela vitaminov na ktorych su dane tabletky zalozene. Ja som si kedysi kupila tabletky za 300Sk a trieskala som si potom hlavu nad vyhodenymi peniazmi.

bazalka

Žiadna tabletka na chudnutie ti nepomôže bez zmeny životosprávy. Sú to len oblbováky. Možno ti znížia napr. chuť na sladké, ale to je asi tak všetko. Ak budeš jesť všetko ako doteraz, môžeš jesť tabletiek na chudnutie koľko chceš, aj tak ti nepomôžu.