Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Velmi sa bojim, toho, ze sme nieco \\

Príspevok v téme: Velmi sa bojim, toho, ze sme nieco \\
ale niee

ahojte.. mam taky mensi problem.... teda.. o 4dni cca by som mala dostat kramy, ale uz asi druhy den mam taky hnedy vytok.. vsak pred 5 dnami, ma spravil moj partner prstami.. zda sa mi ze sa pri tom aj on trosku urobil, sex ale nebol a dokedy mi tam zasiel prstom, asi by tam uz spermat na prstoch neostal.. ale co ak trosku ano? z akeho mnostva spermatu sa da otehotnieet? prosim poradte mi, a nesnazte sa ma vystrasit... btw som plnoleta..

ale niee

zeee... len tak informacne..:) ten vytok znamenal bliziace sa kramy, ktore som nastastie dostala.. pfuu. takze v pohode..:) ale diki za rady.:)

koralika

ak nahodou neviete tak na oplodnenie staci len 1 spermia a je uplne jedno kolko toho spermata je..ale plati,cim viac toho je ,tak je vacsia pravdepodobnost,zeby si mohla otehotniet.. ale nemyslim si zeby si otehotnela,kramy budes mat coskoro,neboj nic :)

niekto

zjuzjika smiem vediet odkial mas to cislo ? :)
lebo co som pocul staci jedna (na oplodnenie) akurat je to menejpravdepodobne

ale niee :tehotna nebudes a cim viac budes stresovat tym dlhsie budes cakat
ked sa tak velmi bojis kup si test :oP

bon

trosku urobil aj to sa da?? dost smutne ak si plnoleta a nemas zakladne poznatky.....,ale podla mna tehotna nebudes, ale ak mal spermie na prstoch tak mozes, teda ak vyvrcholil...., ale ak mas hnedy vytok, tak sa pravdepodobne blizi menstruacia, nestresuj hlavne, lebo ju nedostanes