ahojte, chcel by som sa spytat na jednu vec. Ide o to ze s mojou priatelkou sa us chystame niekedy na prve milovanie. ide len o to ze ma ist ku gynekologovi koli problemom z menstruaciou bo jej byva dost zle, aaa ja by som rad vedel ze ci mame radsej pockat az po tej prehliadke alebo je to v pohode aj pred prehliadkou? alebo to ma dokonca aj nejake vyhody ak to bude pred prehliadkou? abo nevihody?
panna,sex,gynekogol
po prehliadke nech jej predpise HAK a potom to tam zasun
tak určite teda ak nema tabletky použite kondom ale myslim si že je lepšie po prehliadke ale zaleží na vas
nerob si tazkosti z veci ktore vobec riesit netreba...aj keby ste mali pohl. styk a v ten isty den by sla ku gynekologovi, hlavne aby nemala menstruaciu
a co ked to bude len tri dni potom? ved ja nic nedeje... len naozaj ju bude inak vysetrovat... ak je panna cez konecnik a ak uz nebude, tak normalne cez posvu uz.. a hlavne myslite na ochranu
skor mi ide o to ze vlastne priklad spolu buvat budeme napr v sobotu a k zenskemu pojde napr v utorok... bude to len 3dni potom
:) ved to je jedno, rozdiel je len vo vysetreni, ze kym je panna tak ju bude vysetrovat trosku inac, nie klasicky