baby, poziadal vas uz niekedy priatel o striptiz?
ako ste vedeli, co mate robit, ako sa hybat? nacvicili ste si to dopredu? ako ste sa na to pripravovali?
moj priatel po tom dost tuzi a chcem mu vyhoviet, akurat som dost drevo a nikdy som to nerobila, poradte...
striptiz
odo mna chce priatel stale striptiz. ale ja sa dost hanbim tak zatial som mu to len natocila na video. myslim ze to bolo celkom fajn na prvy pokus :D ale tiez som si predtym vypila.ale ked to budem mat spravit nazivo tak sa budem musiet inak ozrat asi..
mno existuje ja som svoju o to este neziadal ako chcel by som ale pochybujem ze by to spravila a tak to radsej ani neskusam a nejako to ani nevyzadujem nieje to prvorade
ahoj,,byt tebou tak si dám 1,2 možno aj 3 poháre vínka a zábrany sa stratia, budeš uvolnená a sama sebou. samozrejme nie opit sa. no nebolo by na škodu si to trochu nacvičit pred zrkadlom. nemusíš byt perfektná gogo tanečnica pokial ta miluje bude sa mu to páčit- nezabudni na zvodný pohlad....držím palce
Asi neexistuje chlap,ktorý by svoju partnerku o to nepožiadal.:) Mňa keď prvý krát o to požiadal,tak som mu spravila striptíz,tak že vybral hudbu a pred tým som sa snažila pozerať na seba do zrkadla,že ako asi budem vyzerať..Páčilo sa mu to,ale nedávno ma len tak narýchlo požiadal a tak som mu spravila bez hudby taký rýchlejší a spontánnejší a vyzeral,že sa mu páčil viac.:)
www.videojug.com
niesom si 100% isty ci to je ono lebo nemam flash
No ja by som sa skôr inšpirovala s filmu "Auto zabijak", tam herečka tancovala v bistre a chlapák sedel na stoličke a bolo to fakt super.
www.youtube.com
neni to striptíz ale myslím si že každému chlapovi by sa lúbilo.
pozri si toto video, mňa dostalo, určite by dostalo aj tvojho priateľa,niečo odkukaj... :D