Robím 2 mesiace v jednom hotelovom zariadení, také malé, kaviaren, hotel, reštaurácia, robila som tam recepčnú aj účtovníctvo, 8 hodín denne 5 dní v týždni a to som za obe roboty dostala cca 230 EUR. Včera mi povedal, aby som pár dní neprišla do roboty, lebo na leto bude potrebovať ešte jednu recepčnú a tá čo je v kaviarni, zatiaľ kým ja som doma nech sa zaučí, nevie totiž platiť obidve. Neviem či mu mám veriť, je dosť prefíkaný, a strašne veľa ľudí už odtiaľ odišlo. Bojím sa, že ma chce vyhodiť, a nechať ju tam. Povedal mi nech som vždy na telefone,ked niečo nebude vedieť, aby som tam prišla. Myslím si, že sa len chce poistiť, predomnou čo tam bola ju vyhodil a oni tam ani počítač nevedia zapnúť a tak jej stále museli volať aby vysvetlila veci, samozrejme je to blbé, ked niekoho vyhodí aby im potom vysvetlila veci ako to tam funguje. Ja však pomáhať nechcem nikomu, pretože ani mne nik nepomohol, na všetko som musela prísť sama, a teraz neviem čo robiť. To viem, že naozaj nemám peniaze, vidím do jeho účtov, a neviem či veriť. Ako som povedala, nechcem niekoho zaučiť a potom mi povedia dovidenia, ale čo ak neklame, na leto tam 1 ostať nemôže, a ja predsa už niečo viem.
Neviem či mám veriť šéfovi
2 usiko no jej ide asi o to ze jej nebudu nic platit kym tam bude ta druha no a otazne je ci sa jej oplati im byt po ruke ked ju potom vyhodia
zlatko netrap sa pre to, co nevies este ci sa vobec stane....pokojne si rob pracu dalej, poprotom hadaj inu a ked k tomu dojde, tak pojdes na konkurz a nastupis inam...nema vyznam sa teraz stresovat kvoli niecomu, co sa mozno ani nestane...alebo inak- nikdy nikto nebude vediet, co si tvoj sef naoza mysli, ani vtedy, ked ta prepusti, alebo prepusti tu kolegynu....jeho myslienky su jeho a nicie ineho...takze len pekne pracuj a ked sa nieco stane, budes riesit.....