mam obrezku a moj zalud je tmavsi od casti kde mi konci obrezka je to normalne ze je tmavsi???ale mam nejak ho znecisteny
je to normalne??
ako ja som zena tiez ju mam tmavsiu ale nemyslim si ze by som niekoho mohla nakazit...:DDDDDDDDDDD clovece ved to je len ina farba, nie sifilis!
a neda sa ta cast zaluda sfarbena do tmava nejak vycistit a este ci tym nemozem niekoho nakazit????
Ak mas tu obrirzku niekedy teraz urobenu, tak to znecistenie bude asi nejaka zaschnuta krv, a zmena farby ono zalud bol doteraz krity predkozkou a teraz je vzdy odhaleny, ta zmena farby bude len prisposobenie sa novym podmienkam. Zalud prirodzene meni farbu od ruzovej cez fialovu, aj podla teploty, toho ci je muz v strese a pod.
Loko,
ak ta nic nesvrbi, nepali, neboli, nestipe, nijak nemokva a nemas problemy pri sexe a moceni, nie je dovod na paniku. Ine sfarbenie-tmavsie sposobuje rozdielna hrubka pokozky penisu a presvitaju cez nu cievy.
nemoze to byt onanovanim ,ze mi stmavol zalud lebo virasku ziadnu nemam keby bol spinavi tak by sa mi porobily ne
prosim poradte macam ho aj v harmanceku ale nejak to nepomaha