Prečo ju už nepriťahujem?

Príspevok v téme: Prečo ju už nepriťahujem?
1Janíčko1

Dámy a slečny!

Neviem prečo posudzujete všetkých mužov podľa tých svojích,ale ja mám opačný problém.Mám veľmi rád sex,rád experimentujem so svojou manželkou,ale tá to má rada asi tak raz za mesiac,kedy sa skutočne mi oddá a potom už viacej ako keby nepotrebovala sa milovať a berie to asi len z povinnosti,ale mňa to nebaví,aby som sa urobil iba ja/to sa môžem aj sám urobiť/.Povedala mi,že jej to stačí ,keď sa urobí raz za mesiac-a to je fantastický sex,kde manželka strieka a pod ňou ostane potopa-vtedy to je vášnivý sex so všetkým čo k tomu patrí!!!Ja sa snažím,aby to bolo častejšie aj s romantikou a krásnym vyvrcholením,ale ona sa stále vyhovára.Večer je unavená,ráno sa ponáhľa,cez týždeň mladší syn je zvedavý čo robíme a tak to ide dookola.Mám pocit,že ma nemiluje a nechce mať so mnou sex.Povedal som jej,že ak to má byť z povinností-tak sa nemusíme milovať.Čo mám robiť?Nechať to tak?Rozprávať sa s ňou o sexe?Ale ju to nebaví.Dámy a slečny poraďte mi!Buďte teraz múdre!Ďakujem Vám za odpoveď.

???

ZOBUDSA - také jemné naznačenie "nie si jediná" - môže byť. Len v správnej miere, aby to nebolo vydieranie.
ELENITA - súhlasím: keď sa mi muž veľmi natíska, má to opačný účinok (vždy túžime po tom, čo nemáme).
MIRCO MY33 - "zaslúžiť si sex" - to je taká blbá veta: akože robíš, čo máš - A EŠTE ČAKÁŠ, že ti dajú tringelt ...
MIRCENKA - sterotyp - áno, určite jeden z dôvodov.
A.M. - máš pravdu. Keď to tak zrátam: 1 týždeň menzes, 1 týždeň PMS (predmenšt. syndróm). A už sú z toho len 2 týždne, ešte "-" to, "-" to.
Niekedy ma napadne, že sme mohli zostať v jaskyniach, starať sa o svoje prvotné fyziologické potreby: hlad, teplo, sex. Na ostatnom záleží až po ich splnení.

JANÍČKO, JANÍČKO - akoby to písal môj: aj by chcel častejšie, aj pomáha, aj mi ho závidia. Ale MUSÍM byť "odbavená" aj ja.
Mávam takú predstavu, že si ma jednoducho vezme, oprie o práčku alebo pod. a nebere nejaké velikánske ohľady na mňa ("to bude asi spomienka z minulého života v jaskyni ..."). Na druhýkrát by som mohla myslieť, ako ho veľmi vzrušujem, že na mňa pozabudol. Samozrejme, že by to nemalo byť takto zakaždým, ale z času-na čas.

A.M.

Mne napríklad áno. Aj keď ho mám častejšie, najviac si ho užijem cca 1 deň pred menzesom. Myslím, že je to individuálne, každý to potrebuje inak často...

A.M.

Vôbec by som to nebrala tragicky a nenamýšľala si, že ma už nemiluje. Keby to tak bolo, nemali by ste ani raz za mesiac fantastický sex, nemyslíš? Proste má len menej často potrebu (môže to byť v čase ovulácie, tesne pred menzesom,...) na tom nie je nič divné. Skús to akceptovať a budete obaja šťastnejší

1Janíčko1

Ja na manželku so sexom netlačím a jej pomáham so všetkým ,čo sa dá.Viaceré ženy mojej manželke povedali,že jej ma závidia.Snažím sa veľmi vo všetkom.Ale inak včera sme mali super SEX so všetkým čo k tomu patrí.Vaňa,erotika a krásne pomilovanie so super vyvrcholením z oboch strán!

mircenka

No nemá chuť na sex, je na tom niečo zlé? vymenoval si všetko čo pre ňu robíš, a je toho veľa. Vykašlať? Nie to robia iba slabosi. Doľahol na ňu každodenný stereotyp. Praca, dieťa, únava, stresy, ty a to tlačenie so sexom na ňu. Potom sa možno uťahá z domu. Vieš ona pracuje a ešte obskakuje okolo dieťaťa a samozrejme že je uťahaná. Skús jej pomôcť. Nielen vyvaľovať gule s prepáčením. /dúfajme že taký nie si, bez urážky./ Možno jej sex nepripomínaj.Spamätá sa, že by mohla konečne aj z jej strany prísť odozva, a príde ku tebe sama. Je to však určite kríza. Raz za mesiac? Nie som nymfomanka, ale podľa mňa je to málo a určite je v niečom problém. Podľa mňa bežná kríza, ktorá sa časom vyrieši. Netreba to nejako extremne rozoberať. Veľa šťastia.

mircoMY33

joj chlape sex si treba tiez zasluzit treba co najviac pomahat v domacnosti spravit jej taku eroticku masaz a pod

plamienok

to nie vykaslat sa nanu.a skusil si jej povedat,ze ti na tom zalezi a,ze si ochotny urobit cokolvek len aby sa to zlepsilo z jej strany? myslim,ze ci nieco myslim,ze ci nieco ona navrhla.

1Janíčko1

Podľa Vašich odpovedí sa mám na manželku akože vykašľať a potom sa uvidí.Očakával som viac reakcií,ale Tí čo mi odpovedali im Ďakujem.

elenita21

poviem ti z mojej skusenosti..pri predchadzajucom partnerovi som zistila, ze ked ma chlap az prilis dobyja, prilis je v sexe iniciativny, prilis sa zaujima o mna, snazi sa aby bolo vsetko dokonale, ja prestavam pracovat na vztahu, prestavam sa zdokonalovat v sexe a vobec, akoby som to brala ako samozrejmost, ze zena uz nerobi vobec nic vo vztahu a tak postupne mi moj byvaly prestal chybat, nepotrebovala som mat sex tak casto ako kedysi, v podstate sa mi odcudzil on aj jeho dotyky, lebo som to mala k dispozici kedy som zachcela...

Teda ak ti mam poradit, niekedy je lepsie tvarit sa ze ty sex nepotrebujes, aby zena po tebe zacala tuzit a sama navrhla sex..aj ked sa budes premahat, stoji to zato. Proste ju musis donutit k tomu aby aj ona bola iniciativna a aby vedela ze aj tebe sa nie vzdy chce..