mam priatela je uzasny vsetko s nim je super samozrejme ze nie je dokonaly, su veci ktore mi vadia, ale vcelku je nas vztah skvely. problem je ten ze ja som v tomto vztahu nestastna a to preto lebo mu nedokazem verit hoci nikdy nepodvadzal, nikdy nebol zaletnik, ale ja som taka moc zalubena ze sa bojim vsetkeho. bojim sa ze ma podvedie, bojim sa ze sa zalubi do inej, ze ma necha... namiesto toho aby som si uzivala nas pekny vztah casto placem a trapim sa a rozmyslam ze by som radsej bola sama lebo sa velmi bojim tej obrovsekj bolesti a prazdnoty ktora by ma zasiahla keby sa nieco z toho naozaj stalo... co mam robit? ako mam prestat mysliet na take veci? naozaj nemozem takto zit ale chcem s nim ostat :((
mam sa dat liecit?
proste na to nemysli...nemysli na tie negativa, ze ako by si sa citila keby ta opusti a tak. je to len KEBY!...ved sama vravis ze nieje zaletnik, nepodvadza, mas fakt super chalana, tak sa nemas coho bat! mysli len na to pozitivne...uzivaj si kazdu chvilku s nim a bud rada ze takeho chalana mas a nerozmyslaj co by sa stalo keby..na to nesmies mysliet lebo nikdy s nikym nevydrzis ked sa budes toho bat
a este...porozpravaj sa s nim, strasne dolezite je rozpravat sa, musis mu povedat svoje pocity a ak ta fakt lubi tak ta ubezpeci ze chce a lubi len teba a ziadnu inu, to by ta snad malo upokojit;) vela stastia