Este som to nikomu nepovedala - hladam odpoved

Príspevok v téme: Este som to nikomu nepovedala - hladam odpoved
mocca

Este som to nikomu nepovedala. Neviem, ci som vadna, chora alebo uchylna. Inak som stastne vydata, moj zivot je krasny, tak neviem preco taka uchylka... zistila som to, ked som odpadla v praci. Proste mi prislo zle a padla som. Ked som sa prebrala, tak bol pri mne kolega a pomahlal mi. Meral mi pulz, prihovaral sa mi a tlapkal ma po tvari. A MNA TO VZRUSOVALO. Sice ma strasne bolela hlava od toho padu, ale bol to nadherny pocit byt v jeho naruci. Ani sa mi nechcelo prebrat. Castokrat si zavriem oci retrospektivne si tu situaciu predstavujem. Bije mi z toho srdce jak splasene. Potom sa mi stalo este par prihod, ktore ma "nenechali lahostajnou" ... Mala som zdravotny problem a musela som ist na pohotovost. Nie je podstatne, co mi bolo, ale aj napriek tomu, ze som mala bolesti, tiez ma to vzrusovalo. Ten lekar bol ku mne taky mily a nezny, prihovaral sa mi, vedel, ze mam bolesti - niekto sa o mna staral... Niekto bol pri mne, niekto mal o mna starost, niekomu na mne zalezalo. Neviem, ci som chora, alebo co mi je...

A.M.

Podľa mňa si v pohode, každého vzrušuje niečo iné. Tak sa tým netráp a využi to, keď budete mať doma sex, zaspomínaj si na tie pocity...

bubyna

podla mna to nie je vobec uchylne... je skor obdivuhodne ze o tom dokazes rozpravat.. kazda zena ma svoje sny, a aj by si sa niekedy zasmiala nad tym, o com snivaju....

mocca

Nebola to bolest, ktora ma vzrusovala... By the way - bojim sa ihiel a neznasam bolest. Mozno mas pravdu, ze mi chyba pozornost... Zijem vo "svete muzov", musim pracovat rovnako ako muzi, musim byt tvrda a nekompromisna ako muzi... Ale ja som ZENA. Najskor som sa citila trapne, ked som odpadla. Ale ved zeny omdlievali odjakziva, raz mozem aj ja... Neviem a som z toho zufala. Kazdy mame tajne sny, v ktorych si nieco predstavujeme...ja si predstavujem lekara, ktory ma zachrani :-) Je to az take "uchylne"?

bubyna

podla mna len potrebujes pozornost.. vela romantickych fimikov :) .... u muza ta to asi tak nevzrusuje len preto, lebo si s nim uz dlhsie.. a kazdy jeden iny zaujem od cudzieho muza ti urobi dobre... .. je to normalne.....
tiez su pripady, ze ludi vzrusuje PRAVE ta bolest samotna, bez ohladu na to, kto by rpi tebe prave v tej chvili stal... ak je to ten druhy pripad .. psycholog to isti.. v dobrom...