Mojej priatelky ..... ma nechce pustit dnu.POOOOMMMOOOCCCC.Uz sme obaja bezmocny.Po niekolkych minutach trapenia to ide,ale niekedy vobec.Moze to byt polohov?stale ma misionarsku.Dakujeme za pomoc
Problem pri sexe
mne sa to stalo tiež keď som mala nového priateľa, pretože som bola z neho dosť nervózna a bolo to také iné, vieš nový chlap:)myslela som že je to jeho veľkosťou, lebo je dosť mohutný ale nie, stačí sa len dostatočne uvoľniť...ak budeš mať aj nabudúce problém skús jej podložiť pod zadok vankúš a pôjde to...
na to je jednoducha rada: to chce trpezlivost, mas cas, a pouzi prsty, usta a jazyk:))
Mne sa to stalo tiez. Ale len raz,ked som sa chcela prvy krat vyspat s mojim priatelom. Prvy krat to neslo. Ja som mala strach,ze je to moc male.Potom sme prisli na to,ze treba aspon 30 minutova predohra, najprv 1 prst,potom 2,mozno az tri. A nech
si na teba potom sadne.Urcite to pojde! A musi byt maximalne uvolnena!!! =)
tomas,ved ju musíš poriadne vzrušiť,najprv jej to sprav jazykom a až potom penisom
to som mala aj ja. nejma pred prvym stykom, bala som a nebol som dost uvolnena. potom to uz slo bez problemov..
predpokladam ze je panna musi by t velmi velmi vzrusena a mokrucka a pomaly to pojde len treba mat trpezlivost a pevne nervy