Hnacka uz dva tyzdne

Príspevok v téme: Hnacka uz dva tyzdne
aneta 2

PROSIM VAS POMOZTE MY MOJ SYN MA 21 MESIACOV A MA DVA TYZDNE HNACKU. vYSLEDKY STOLICE SU NEGATIVNE , ROBILI MU TESTY NA ROTAVIRUSY A VSETKO BOLO V PORIADKU ALE ON STALE MA HNACKU A NIEKEDY AJ KRV V STOLICI CELE DNI LEN PERIEM UPLNE MA RIEDKU STOLICU, ZE AZ TO VYTECIE S PLIENKY A UZ TO BOLO VLASTNE AJ JE ZELENE, ZLTE A NIEKEDY AZ CIERNE SKORO. cO TO MOZE BYT? JA UZ SOM BEZRADNA dAKUJEM

sylviia

probiotika treba, a dlhodobo.
Hylak kvapky vyborne a velmi rychlo zabera,ale vyssie davky.potom prejst na bio gaia alebo Dophilus su do fajn pre babatka a dlhodobo-aspon niekolko mesiacov ,ked bude dobre tak obcas na udrziavanie. z cajov repikovy,alebo cisty cucoriedkovy-agrokarpaty a tiez cucoriedkova stava.
a napriek tomu ze nema alergiu na mlieko a mliecne, skusila by som vysadit a nahradit napr. pohankovym , ovsenym, pripadne ryzovym mlieckom,alebo v lek. Nutrolin pepti MCT-bez predpisu velmi drahe. vysetrovali aj lepok-gluten?mali by,lebo potom nemoze ani klasicke pecivo.
ak nie je alergicky na jablko,mrkvu,banany a ryzu, tak varena mrkva s ryzou,tvrdy banan/nie makky!/a dusene jablcko su fajn

RNG

nuz caj nema ani absorbciu psylia, ani antimikrobialne vlastnosti collostra, ani neobsahuje potrebne probiotika pre crevnu floru. Takze ked pit take nieco, tak len s tou odporucenou ucinnou kombinaciou ako doplnok.

RNG

psylium a kolostrum po 2 hodinach probiotikum. Co to je neviem, ale malo by sa to dat psyliom vymiest, collostrom potlacit(imunoglobuliny a Lactoferrin) a probiotikami nahradit a pomoct potlacit.
Dospela davka je kazdych 8 hodin lyzica psylia ,7 gramov(15 kapsul) collostra a po dvoch hodinach kapsula silneho probiotika s kuskom jablka alebo jablkoveho lekvaru/pretlaku.