PROSIM VAS POMOZTE MY MOJ SYN MA 21 MESIACOV A MA DVA TYZDNE HNACKU. vYSLEDKY STOLICE SU NEGATIVNE , ROBILI MU TESTY NA ROTAVIRUSY A VSETKO BOLO V PORIADKU ALE ON STALE MA HNACKU A NIEKEDY AJ KRV V STOLICI CELE DNI LEN PERIEM UPLNE MA RIEDKU STOLICU, ZE AZ TO VYTECIE S PLIENKY A UZ TO BOLO VLASTNE AJ JE ZELENE, ZLTE A NIEKEDY AZ CIERNE SKORO. cO TO MOZE BYT? JA UZ SOM BEZRADNA dAKUJEM
Hnacka uz dva tyzdne
probiotika treba, a dlhodobo.
Hylak kvapky vyborne a velmi rychlo zabera,ale vyssie davky.potom prejst na bio gaia alebo Dophilus su do fajn pre babatka a dlhodobo-aspon niekolko mesiacov ,ked bude dobre tak obcas na udrziavanie. z cajov repikovy,alebo cisty cucoriedkovy-agrokarpaty a tiez cucoriedkova stava.
a napriek tomu ze nema alergiu na mlieko a mliecne, skusila by som vysadit a nahradit napr. pohankovym , ovsenym, pripadne ryzovym mlieckom,alebo v lek. Nutrolin pepti MCT-bez predpisu velmi drahe. vysetrovali aj lepok-gluten?mali by,lebo potom nemoze ani klasicke pecivo.
ak nie je alergicky na jablko,mrkvu,banany a ryzu, tak varena mrkva s ryzou,tvrdy banan/nie makky!/a dusene jablcko su fajn
kúp mu kvapky BIO GAIA, nám tiež pomohli
nuz caj nema ani absorbciu psylia, ani antimikrobialne vlastnosti collostra, ani neobsahuje potrebne probiotika pre crevnu floru. Takze ked pit take nieco, tak len s tou odporucenou ucinnou kombinaciou ako doplnok.
kup v lekarni -dubovu kôru,orechove listy a harmanček -zmiešaj a var mu čajik...určite zaberie...
psylium a kolostrum po 2 hodinach probiotikum. Co to je neviem, ale malo by sa to dat psyliom vymiest, collostrom potlacit(imunoglobuliny a Lactoferrin) a probiotikami nahradit a pomoct potlacit.
Dospela davka je kazdych 8 hodin lyzica psylia ,7 gramov(15 kapsul) collostra a po dvoch hodinach kapsula silneho probiotika s kuskom jablka alebo jablkoveho lekvaru/pretlaku.