Silne antidepresiva bez predpisu

Thomas_S

Zdravim, kto ma nejaké slabšie psychicke problémy alebo aj silnejsie skuste bachove kvapky, mne pomocou, len je to treba užívať dlhšie aby to zabralo :) ponahaju od depresie, strachu, uzkosti a podobnym veciam, ale predtým ako začnete brat nejaké lieky alebo výťažky skuste myslieť pozitívne a nevnimajte negatívne okolie, mam skúsenosti s veľa ľuďmi, ktorý majú s prepacenim posrany život a stacil im len človek ako ja na pokec, prípadne vychovu.. Najdite si nejaký koníček a všetko negatívne nehajte rozplynúť tam :). Ďakujem za prečítanie :)

Tibiko

Dobry den reagujem na temu antidepresiva bez predpisu.Naozaj su dostupne len bilinkove caje a rozne tabletky bez predpisu lekara.Ale problemy neriesia.Mam skusenosti z lexaurinom ale je navikovy a tiez moc nepomaha.Mozno pomoze zmena sistemu zriadenia.Ktory plodi neurotykov.Tibor

ddana

Majo, psychiater je rovnaký lekár, ako každý iný. Ak Ťa bolia kríže, ideš za neurológom, ak Ťa bolí duša, treba ísť za psychiatrom - napíše lieky pravdepodobne antidepresíva a za mesiac Ti bude lepšie, kto mu pridaj vlastnú aktivitu pri psychoterapii u psychológa a život bude lepší.

majo300

Zdravim mam prosbu neviem si dat rady.kazdy rok mavam take stavy ktore neprajem nikomu.zacne ma boliet na hrudi v krku a potom zasa hlava a potom sa musim vyvraciat.trase mi nohy no je to otrasne.hovoria mi ze mam asi nieco z nervami len este som nebol u psychiatra zda sa mi to blbe aby si nemyslely ze mi sibe.jazdim kamionom a mam tu stale nervy.bral som aj nejaky persen ale ani to nic nepomaha.pomozte co mam urobit najlpesie dakujem.

muc

ak by nebol kompetentny, lekaren by ho nevydala. ja osobne by som citalec neuzivala bez odborneho vysetrenia. spominane priznaky naozaj mozu byt aj z krcnej, a na nu veru AD netreba uzivat.

1Merid3

obvodny lekar mi predpisal AD Citalec, len mam obavy ci je on kompetentny predpisat tieto lieky. Lekanicka mi povedala, ze to musim uzivat pravidelne a nemozu sa vysadit odrazu, lebo by to bolo pre mna velmi zle...tak teraz mam obavy zacat uzivat tieto AT, aj ked mavam tocenie hlavy, pravdepodobne z krcnej chrbtice...strach, uzkost, obavy...co mi poradite?

tpch

RNG, klinicka depresia nie je o jednorazovom nervovom problemiku pred akciou. Ked nevies, o com pises, radsej nepis.