Ahoj prosim vas kolko budem dostavat podporu po navrate domov,v juli idem domov uz nastalo,odpracovane mam cca 3 roky z toho rok a pol cez agenturu a rok a pol na zmluvu,takisto chcem poziadat o davky v hmotnej nudzi,kedze nemam rodicov a nemam ani kde byvat a ked som doma byvam u priatela,poradite?vdaka
Podpora v nezamestnanosti po navrate z anglicka
mam taky dojem,ze ked mas odpracovane minim tri roky v kuse pricom sa pocitaju posledne 4 roky, dostanes 50% z priemeru/z danej pozicie co si robila v Anglicku/ale ten priemer je z pozicie na Slovensku.ta davka v hmotnej nudzi je tusim len 60 euro na mesiac a sa mi zda,ze nemozes brat podporu aj davku.podporu max 6 mesiacov a potom tu davku.budes potrebovat P45 od zamestnavatela, vyplatne pasky, zmluvu, kopiu vypovede, vsetko prelozene do slovenciny,ale kamoska si to prekladala sama a nemusleo to byt overene.ak nedostanes tu podporu z dovodu nedostatocne odprac.poctu dni/co by si mala ak si robila v kuse/tak mozes poziadat o tu davku, cca 60 euro.tak mi to aspon povedala kamoska, co isla v decembri domov.