Háklivy problém- potrebujem pomoc:(

Príspevok v téme: Háklivy problém- potrebujem pomoc:(
Christyne

Ahojte veľmi ma trápi jedna vec. Už som písala do 3 intrnetových poradní,ale nikde mi neodpísali. Mám 15, a asi pred rokom sa mi v jednom pysku ohanbia objavila hrčka, najskor len mala, takže som si ju nevšímala a čakala že zmizne. Ale nezmizla, prodiadne sa zvačšila a mám ju tam dodnes. Je to až tak velké , že jeden pysk je ovela vačší ako druhý, tak akokeby nafuknuty:( Tá hrčka je asi 4cm velká, pohyblivá. Neviete čo by to mohlo byť? Nador?:(A z čoho to vzniklo? Može to suvisieť s ppp? Som z toho už zufala, nemožem si obliecť ani plavky, pretože to vidno a okrem toho za 2mesiace na dlhu dobu odchadzam. U gynekologa som ešte nebola a strašne sa bojím... Neviem čo mám robiť, prosím poradte mi..:(

bara017

jasne utekaj s tym k doktorovi, normalne sa objednaj u nejakeho gynekologa a ten uz bude vediet co s tym.. moze to byt aj upchata zlaza, len necakaj ci to same zmizne

alz-bee

Viem, ze clovek sa boji, ze aku diagnozu mu urcia, ale naozaj tu navstevu lekara neodkladaj! Radsej premoz ten ostych a strach a chod, nech uz bude diagnoza akakolvek...takto budes len bezcielne cakat, kym to zmizne, budes z toho len vystresovana...lekari ti mozu pomoct, nasadia liecbu a mozno o par dni uz budes fit a kludna:) naozaj to neodlkladaj. Mozno to naozaj nie je ani nic vazne...drzim palce:)

huba_buba

Moze to byt tukova hrcka,tie byvaju pohyblive, ale aj nieco ine, kedze je to dost velke.
Ja by som ti odporucala ist ku doktorovi, ci uz priamo ku gynekologovi, alebo k obvodnemu, aj ten ti moze poradit co dalej.
Ale urcite chod, este predtym ako odides.

sjkhfdj

okamzite chod ku gynekologovi!!!je X super doktorov..ja som si vybrala zenu...tiez mam malo rokov...ja mam 14...aj som sa bala..no ja som mala problem ze mi velmi meskali kramy..chod a nevahaj!iank s anedozvies...tu ti nikto nepovie co je to!