Ako dlho sa može...

lenuliatko

neboj sa to bude v pohode.treba len davat pri milovani pozor a najst si co najlepsiu polohu.ziadne vystrajania a tak.aby si sa aj ty citila dobre.lebo z narastajucim bruskom a s pribudajucimi kilami sa zeny citia rozne..

monička84

Dakujem Vam moc za Vaše odpovede, ja som totiž len v 1 mesiaci, tak som sa bala, aby som nahodou neostala este raz

jajka001_

no fooper ma vlastne pravdu, bolo v mediach minule ze tehotna otehotnela, sranda
ale to je jeden z miliardy tak sa neboj

lenuliatko

monicka to teda sa stat nemoze zeby si zase otehotnela ked uz si tehotna.to teda nie.len spermie obsahuju latky ktore mozu vyvolat predcasny porod.treba sa poradit s gynekologom.

fooper

Hmm, monička84, na svete je síce niekoľko publikovaných prípadov, keď tehotná žena otehotnela znova, ale je to len veľmi nepravdepodobné:), neboj a buďte s partnerom v pohode:).

monička84

Lenuliatko- može sa teda partner do mna stale urobit? nemože sa stat, že by som opat otehotnela, aj ked už som tehotna???

Moc sa do toho nerozumiem, ci sa može alebo nie, preto sa pýtam

lenuliatko

mne moja gynekologicka tvrdila ze vo vyssom stadiu uz je to nebezpecnejsie lebo mozu vyvolat porod.v rizikovom treba prestat uz skor so sexom celkovo.ale tak je pravda ze niektore zeny maju sex aj den pred porodom.to je asi aj otom ako sa zena citi a ci sa nato este citi no.

titi...

Ked nemá počas tehotenstva komplikácie,nehrozí predčasný pôrod babätku to neškodí až do konca.No len to závisí aj od toho či to žena praje lebo s tým veľkým bruškom na konci už je nepríjemné aj ležať aj sedieť všetko.treba si nájsť polohu ako je príjemné aj si oddýchnuť.Ja som takéto problémy nemala boli iné preto sme už nemohli od 28-ho týždna.Ani s rukou sa vzrušiť aby som nemala vsťahy maternice.Zlaté pravidlo že sa to môže pokiaľ je to príjemné.Niekto to robí ešte aj pred pôrodom práve ked už má po termíne a bábo sa nehlási na svet.