Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bojim sa ze som tehotna. Čo teraz?

Príspevok v téme: Bojim sa ze som tehotna. Čo teraz?
Beba17

ahojte,ani neviem kde poriadne zacat.. mam 17o paru mesiacov18..so sexualnym zivotom som zacala v 16,onedlho nato som zcala mat gyn. problemy a nakoniec s azistilo ze tie problemy su z pouzivania kondomvo odvtedy sme s priatelom ani raz nikdy nepouzivali kondom nedalo sa..
ked som mala 16,5priblizne tak som skusala dalsiu moznost ako sa uchranit pred tehotenstovm a to bola antikoncepcia stale po troch-5 dnoch uzivania hociktoreho druhu som mala zle pecenove vysledky tak som prisla aj o dalsiu moznsot ochrany..
ostalo jedine- davat si pozor na plodne a neplodne dni..kedze mam pravidelny cyklus 28-29dni tak s pomocou ovulacnych tstov atd som sa presvedcila ze vlastny plodne dni mam stale na taky 12-15den cyklu..ale valstne ekd to chcm vediet musim si to znacit niekde cize do kalendarika, a tu vznikol problem(je to torsku komplikovane snad to pochopite)..
posledny krat som mala sex minuly vikend.. zila som v tom ze menstruaciu mam dostat tento tyzdentak sme bez obav isli na ostro bez davania si trochu pozor..lenze v stredu som zistila ze som akymsi omylom uz ani neviem ak osa mi to mohlo ze som pozrela na mamin kalendarik.. a ked som i pozrela na svoj kalendar tak som zistila ze pocas vikendu som mala persne12-15den cyklu:(na tabltku po je neskoro...
strasne sa bojiim ze som tehotna:( co mam teraz robit?
dakuejm za rady vopred

KrpatáXyZ

Dobrý deň.
Je možné otehotnieť ak som mala s priateľom nechránený pohlavný styk na najplodnejší deň sv. cyklu s tým, že sa neurobil do mňa ba dokonca vôbec. Ide o to či sa náhodou niečo nepošmyklo bez nášho vedomia. Mešká mi menštruácia pár dni no neviem či to je psychikou alebo sa predsa mohlo niečo stať.
Za odpovede vopred ďakujem.

langošik

Nechapem, prečo si tvoja mama svoj kalendar neschova. tyu už od 16 sexuješ? Fuuuj Tak toto keby moja dcera už od 16 tak ju asi prizabijem.

ewickaa

:D salala ty si tela:D:D som sa zasmiala..hej...mozno ti uz aj rastie brusko..pre istotu by som kupila kocik alebo tak neco

mijkaa

baby pomožte prosim...včera som bola s mojim priatelom prvý krat bez ochrany-ale len asi 10sekund lebo to bolo vo vani a...no a ešte mi vtedy končili krami a ja mam teraz strašne zlý pocit že som tehotna...priatel mi síce hovoril že sa určite nič nestalo...ael ja sa strašne bojim....čo teraz?diky za odpovede

sweet_lolitta

ja som mala minule problem a v lekarni boli testy aj ktore si mozes urobit uz par dni po "nehode", stal ma 1 euro a boli tam dokonca 2 pasiky. Pre istotu.

amika2

Beba17, je tam samozrejme nejaka sanca ze si tehotna...ale aby si ukludnila priatela pred maturitou a nemusela mu pritom klamat ... kup si lacny test napr. v DM za euro, urob si ho hned (pripadne aj spolu s nim) a ten ti v takto skorom stadiu zarucene vyjde negativny aj keby si tehotna bola (je totiz malo citlivy)...neskor, ked bude mat po maturite si urob poriadny presny test z lekarne, pripadne chod za gynekologom ...