Mastné vlasy

alienka..19

Mne sa tiež veľmi mastili kedysi. Začala som používať len šampony z lekarne LUNA a kondicionér elseve ale len na končeky. Umývam si ich každe 3 alebo 4 dni. Mastia sa rýchlo aj preto, že sa často umývajú. Teraz mi vydržia vlasy asi 2 dni normalne ale umyjem až na 3 alebo 4. Kedysi som musela každý deň.

laura36

a celkove mi to pride s tymi samponmi tak, akoby naschval tam davali latky, ktore podporuju mastenie vlasov z dovodu, ze cim castejsie si budete umyvat, tym viac samponu miniete a samozrejme aj kupite a niekto sa nabali. Minule som citala, ze penenie samponov sposobuju tenzidy, co nie su moc prospesne latky telu a davaju sa aj do saponatov na umyvanie riadov a aut.. Takze cim menej penivy sampon, tym lepsie...

laura36

ked som vyhodila konecne vsetky regeneracne sampony s keratinom, provitaminom a neviem cim a takisto vsetky balzamy a sampony na mastne vlasy, konecne mam menej mastne vlasy. Teraz mam tu znacku, kde je claudia schiffer z DMky specialne VOLUME a konecne nemam pricapene a po dvoch dńoch mastne vlasy. treba davat pozor aj na laky na vlasy, lebo vseliake provitaminove a pod. ked si dam na hlavu po umyti vlacov a ucesani, na druhy den ich mam mastne.

miriam123

ja mam tiez mastne vlasy. najlepsi je na to shikakai - indicka bylina, ktorou sa umyvaju vlasy, vtedy mi vydrzia aj tri dni. inak pouzivam prirodny sampon kazdy druhy den, lebo je to pohodlnejsie. a staci umyt len raz, nie dvakrat napenovat. kondicioner len na konceky vlasov. a jablcny ocot je tiez celkom fajn. inak sa s tym neda nic moc robit - kozmeticky.

zuzi74

michal, ked budes vlasy stale umyvat, umyvat a umyvat, tak sa ti budu viac mastit. Nepouzivala by som vobec sampony na mastne vlasy, lebo tie este viac vysusuju pri castom umyvani pokozku hlavy a ta produkuje viac mazu. Skor by som uprednostnila nejaky prirodny nepenivy sampon, pripadne detsky sampon, raz za cas riadne premastila pokozku vlasov olejom a ono sa to po case ukludni, len treba vydrzat.

michalmmm

Ja mam tiez mastne vlasy. A najviac sa to prejavuje cez leto, ked sa potim. Kazde leto sa dam ostrihat dohola a je to vyriesene :D :D :D :D :D Ale nie som skinhed. V inych rocnych obdobiach si umyvam vlasy 2x denne. Ked si rano umyjem, vecer ich mam mastne a ked si vecer umyjem, rano ich mam znovu mastne. Ja fakt nechapem, preco musi moja hlava vyzerat ako hlava bezdomovca, co sa o seba nestara. Vlasy mam kratucke a ked dlzka vlasu presiahne 4 cm, tak uz chytam do ruky strojcek a upravujem. Moje sestry a niektore ich kamaratky maju tiez mastne vlasy a umyvaju si 1x denne. Ked k nam pridu spat, tak si vlasy umyju. Mastne ich maju iba pri pokozke. Kedze ich maju dlhsie, tak prve dva, tri centimetre vlasov od pokozky maju mastne a zvysok suchy, co este vyzera celkom obstojne, ale ja dlhe vlasy nechcem. Nie som baba a ani rocker, len su s tym zbytocne starosti. Keby som hoci oplesatel, vobec by ma to netrapilo. Lepsie je byt plesaty ako otravovat sa s umyvanim vlasov 2x denne. Ale otec plesaty nie je a ani ziadneho plesateho chlapa v rodine nemame, tak nebudem plesaty ani ja. Sam na sebe som zistil, ze tu nepomaha nic ine, len umyvat, umyvat, umyvat, umyvat a umyvat...............ostrihat dohola.....:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

HeyHeyLucija

ja pouzivam sampon Subrina recept na mastne vlasy. je fo fakt super sampon. niekedy ked mam mastne vlasy si tiez na ne nanesiem puder,. tak budu vlasy vyzeraju ovela matnejsie a tak si mozem vlasy zmyt az na nasledujuci den.

dajka

Ok, a kde zozeniem glycerinove mydlo? to je v akom stave? tuhom?
Viete, ako zavidim babam, co maju bezproblemove krasne nemastiace sa vlasy????hm....

ajaja

Dajka,ja mám už po 40 a mastné vlasy mám čo si ja pamatám stále.Už som vyskúšala tiež všetko možné, ale nič nezaberá.Takže ja to riešim tak,že mám neustále krátky strih a umývam ich každý druhý den.Ak som doma,že nejdem do práce tak pochodím s neumytými aj 3 dni.Ináč kdesi som čítala,že ich treba umývat glycerínovým mydlom a nakoniec opláchnut jablčným octom.Vraj to pomáha.Chvílu som to robila,dlho som nevydržala lebo som potom stále páchla tým octom.Ale dajaké zlepšenie som nezistila.