zdravim vas....predvcerom som spravila velku chybu ktoru teraz velmi lutujem....bola som na jednej party s kamosmi....bavili sme sa...a potom tam prisiel chalan k nam z vedlajsej izby...to bolo na intraku...najprv sme sa tak natahovali jasne ze tam bol aj alkohol...a nakoniec sme skoncili v jednej posteli a vyspali sme sa spolu....nikdy predtym som nic take nespravila...a to som nebola ani taka opita...to je jeden fakt..a druhy ze som tym sklamala jedneho kamoska ktory ku mne citi nieco viac ako ku kamoske....a videl ako sa spolu bozkavame...citim sa z toho hrozne kvoli nemu aj kvoli sebe
sex na 1 noc....:(
v prvom rade si nic nevycitaj, co sa stalo uz sa neodstane. Sama dobre vies ze ziadna k..nie si a navyse ked ta to trapi co sa stalo..
Ludia chyby robia to sa stava.
priatela si nepodviedla, takze to je tiez ok.
nič si z toho nerob, vies že kurva nie si a podobny prešlap moze spravit ktokolvek, napr aj ja, čo taketo veci vrcholne odsudzujem.... a kamarat ta asopn nebude zbytočne chciet:) (mozno)
a ty budes dalsi neschopny debil z tych 100% chlapov a prenášačov chorôb.
no, mozes si spravit testy na aids, mozes si kupit tehotensky test, potom sleduj ci nemas sifylis alebo kvapavku, nasledne si uvedom ze si pica tak ako 75% ostatnych.
nelutujem to len kvoli nemu...ale aj kvoli sebe...bolo to nad moje hranice, nezachovala som sa spravne podla mna...ale to uz nejak zvladnem...proste viem ze ten kamarat si o mne uz utvoril horsiu mienku v jeho ociach som klesla a to som nechcela....a tak to ze o nho nestojim neznamena ze mi je jedno ako sa citi...asi to privelmi uz riesim
ak je to len tvoj kamos.... tak sa nmas preco trapit.. preco to lutujes kvoli niekomu , o koho nestojis,? viem. je to krute.. ale tak uz to chodi.. ver ze sa ti stane vela podobnych veci...
No tak uz sa netrap,co sa stalo sa neodstane,do buducna budes vediet...
A hlavne ak s nim nic neplanujes-zbytocne to riesis
no ako ja s tym kamaratom nic nemam....on mi po tom co sa stalo vysvetlil ako to citi..len sme si pisali...no ale povedala som mu ze mne je s nim super ale ako s kamaratom..ze proste teraz nikoho si nehladam a pod....a to co som spravila velmi lutujem a este k tomu ze to videl....on sa uz tvari ze fajn sklamal sa ale ze chce byt so mnou aspon kamarat zeby sme na vsetko zabudli
Ahoj sklamana,nieco podobne sa mi stalo pred UZ 17mesiacmi.Takisto videl niekto nieco,co nemal.Myslela som si,ze na mojho ctitela mozem zabudnut...Dusno bolo asi par dni,nakoniec sme to uzavreli,ze ved sme spolu este nechodili, no a momentalne sme spolu 16mesiacov,vsetko je super,ale aj tak si ten preslap sama nedokazem odpustit...Podstatne je,ze ako to vnima teraz ten Tvoj,aj ste sa odvtedy rozpravali????
viem ze v zivote sa stavaju ovela horsie veci....len ma to stve lebo ako nezvyknem sa len tak bozkavat nie to...ach no co uz teraz narobim asi si tie vycitky zasluzim...a k tomu som este veriaca...no