Mam HPV virus poradte

alatea

Vsade citam ze posilnit imunitu!Moj priatel nefajci,nepije a da sa povedat ze sa zdravo stravuje.Za rok a pol sme presli duofilmom,Wartecok,Aldarov,vypalovanim,Isoprisine a samozrejme kade ake vitaminy atd a nic nezabera.Co je to POSILNIT imunitu.Poradte.Uz sme bezradny.

RNG

indonal potlaca vytvaranie rakoviny pri roznych tkanivach v tele, ktore su nepotrebne, newfunkcne a vytvorene vplyvom roznychn zamoreni a mikrobov, vcitane zmeny na krcku maternice vplyvom virusov HPV.
Ale na rodiel od tvrdenia, ze indonal potlaca virusy, nic take nikde nebolo dokazane.
Na virusy(vlastne proti nim) su ine prostriedky, pripnem sem z herpesov:
Zvysovanie imunity zvnutra robi ovela viac proti vsetkym viralnym, vcitane herpesov, ktore mame temer vsetci v tele permanentne, nez vsetky mastickovania a specialne ozarovania zvonku. Virusy su v celom tele a objavia sa naplno, ked je telo oslabene. A nesposobuju len opar, ako sa mnohi naivne nazdavaju, ale aj poskodzovanie nervov(bolesti, depresie...), poskodzovanie sliznic(zapaly...)poskodzovanie zaludocnej sliznice, pankreasu, pecene atd, su aj jednou z pricin tzv. autoimunnych chorob(v spojeni casto s bakteriami a mykoplazmami)
Takze znova zdoraznujem, zvysujte si viralnu imunitu a kazdy by mal brat aspon selen, zinok a obcas probiotika, ti co maju viac problemov tj castejsie sa opakujuce prejavy(opar, pasovy opar, bolesti z roznych zapalov atd) si mozu vybrat s nasledujucich zoradenych zhruba podla ucinnosti
aloe vera(dlhodobo brane zvysi imunitu voci nielen virusom ale aj inym), l-lysin, vitamin C vo vacsich davkach, echinacea, baza, astragalus, GSE, oreganovy olej,collostrum, lapacho, extrakt z olivovych listov a chaparal(larrea tridentata)

alz-bee

Ked sa raz clovek nakazi virusom HPV, tak trva aj roky, kym sa ho telo zbavi, popripade sa ho nezbavi uz nikdy...neda sa ocakavat, ze bratim tabletiek Indonal sa clovek virusu zbavi:-(...ale samozrejme je dobre ich brat, pretoze ten virus potlacaju.
www.indonal.sk