kolko dni po menstruacii je este male ryziko tehotenstva??...alebo kedy mam vlastne neplodne dni??
PORADTE
no velmi mi to nepomohlo......ja by som potrebovala nejake tie rady ze kolko dni po mensuacii a tak....ale dakujem za snahu
Ozaj, potom mozes dat vediet, ci si uz vsetkemu pochopila, ok? /ak by si mala dake otazky, na tej stranke su kontakty, na ktore mozes kludne napisat a ta pani ti isto odpise/.
A v ziadnom pripade nepocuvaj oresanku, pretoze ziadna zena nema rovnaky cyklus /mozes mat aj anovulacny cyklus, okrem ineho/ a daka kalkulacka, ci co, ti nemoze zistit na zaklade datumu poslednej menstruacie, kedy si ploda. Kazdy jeden cyklus je iny totizto. Ale ak chces necakane otehotniet, tak sa riad kalkulackou :)
Pipinka, chod na stranku www.billings.sk - tam to mas vsetko pekne vysvetlene /je to o prirodzenej ochrane/. Ked budes na tej stranke, klikni si na FAQ - je to tam o tom, ako by si mala zena viest taku tabulku, na zaklade ktorej zisti, ci ma ne/plodne dni. Takze si pekne pocitaj a myslim, ze ti to uz bude potom vsetko jasne, ako mne :) papa
pozri na www.primar.sk - medikalkulačky. Zadáš prvý deň poslednej menštruácie a ono ti vypočíta pravdepodobné plodné dni.