je stvrtok a pondelok mam matury,lenze je som sa este vobec nic neucila,mam obavy,ze ani nestihnem,vacne ma boli hlava a nvm sa k tomu dokopat,navyse mam zvysenu teplotu,co to viem,si pametam....ale ani nie..,maturjem aj z matiky,a to lutujem,ze som si ju dala,ja niesom matematicky typ a ani nic neviem vypocitat bez pomoci....poradte mi pls nieco,podla coho nasukam do hlavy ucivo,kt.nerozumiem..vdaka
matury
a odkial si??? ak si zo serede, tak ti vybavim aj s vyznamenanim :)))
fdfd,
nechapem co si robila cely tyzden..same ti to tam nenaskace, treba sa aj obetovat.. co by si robila keby mas rodinu,deti a musis sa aj ucit aj pracovat?
tak vyuzi vsetky dni co ostavaju a zvladnes to
Ja mam pondelok biolu, stredu anglinu a sloviku..piatok chemiu..drzte palce
fdfd,
jedine,co ti poradit a co asi zaberie je tvarit sa znicene po tazkom tyzdni s horuckou..zober si aj vreckovku, fukaj si nos, hovor potichu a strasne sa snaz..hadam to zaberie.
hmm to urcite das ono staci ked nieco tusis o kazdej otazke ak vies o tom rozpravat minutu tak to mas uplne v poho nikoho tam nenechaju rozpravat ale pytaju sa ...
2 alz-bee heh u mna to bolo naopak secko som vedel a mal som to za 4 :)
Ucivo, ktoremu nerozumies sa neuc-zbytocne ta to zdrzi...radsej sa venuj tomu, co si rychlo zapamatas...a inak ti neostava nic ine, nez sa spoliehat na stastie. Maturita je o jednom velkom stasti a o tom, ako ta maju zafixovaneho (zafixovanu) profesori..ja som si z litiky vytiahla otazku, ktoru som v zosite vzdy preskocila, lebo som myslela, ze to tam nebude...a opak bol samozrejme pravdou...dokopy som nevedela o tom nic...a aj tak mi dali jednotku, lebo ma mali zafixovanu ako sikovnu ziacku...takze tak:) vela stastia prajem a neboj sa-profaci sa ti budu snazit poradit...nie je to az take hrozne, i ked jasne, ze lahko sa mi hovori, ked to mam z krku...ja som bola tiez vystresovana pred rokom, ale neboj-zvladnes to:)