antikoncepcia a jej uzivanie

limetka335

leerka tak držím palce aby ti "vymyslel" takú, čo ti bude vyhovovať:)

wwwww aj my sme mali sex hneď na začiatku a nič sa nestalo:)tak si to užite

leerka

wwww aj men trva asi 2-3dni ale predsa len este potom musim asi dva dni nosit intimku, tak toje uz iba take akoby spinenie potom ...inak my sme hned asi po dvoch troch dnoch mali sex a v pohode

leerka

limetka musela som ju zmenit kvoli vytoku po troch rokoch, dal mi lindynette 30, uzivala som ju 3 mesiace na skusku a bohuzial som bola naladova a nemala chut na sex, ak mi dal zase jeanine, aj na tej som vydrzala 3 skusobne mesiace ledva, lebo som mala stale spinenie, tak mi dal naspat novynette(tu som brala ako prvu) a berem ju od januara a vsetko v pohode,ale minuly mesiac a tento som zase mala spinenie dvojtyzdnove medzi menzesmi, ale dost silne...tak ze som pretiekla az... cize tam idem na zaciatku juna zas a som zvedava, co vymysli

wwwwww

hej dakujem baby ste zlate :))....teraz som si citala letacik a je tam napisane ze ak som vzala prvy den menstruacie,tak som okamzite xranena a mne menzes trva 3-4 dni :)

limetka335

leerka a prečo si ju musela zmeniť? ja teraz prechádzam z chloe na yadine, pretože sa mi vracajú bolesti pri menštruácií. a keď si ju zmenila, ako to tvoje telo prijalo?

leerka

napisali sme v jpodstate to iste...lebo menzes trva tych cca sedem dni, pretoze tam ratam este to trosku spinenie...cize po konci menzesu mozes mat sex, ak si prvu tabletku brala v prvy den menstruacie...a s tymi vedlajsimi ucinkami sme to tiez mysleli rovanko..moze sa ti objavit boest hlavy, zvracanie a,e ak by to trvalo este par dni a bolo neznesitelne, tak by si mala navstivit ekara a zmenit radsej hak.... no a este ´teda, mne antika sedela tri roky a az pootm mi nastal jeden problem preco som ju musela zmenit...

limetka335

:D no to som si všimla... mne to hentak povedal lekár... ved si prečítaj letáčik, určite to tam bude:)
ak tá bolesť nie je veľká skús pár dní vydržať:) sama uvidíš... záleží od organizmu...

wwwwww

dakujem baby :) ale kazda ste napisala nieco ine heh ;) ...a tu bolest hlavy a nevolnost od zaludka mam aj ja a vzala som uz 3 tabletky :(

leerka

sex naplno mozes mat s partnerom po siedmich dnoch uzivania..a vedlajsie ucinky s ati mozu objavit hocikedy, niekdy aj po mesiacoch...niektore aj o par dni...napr zvracanie , bolest hlavy.... spinenie...ale napr ju mozes brat aj tri roky a az pootm ti nieco nesadne na nej