verite na partnerske horoskopy?Ked sa s niekym davate dokopy citate ich a zistujete si o tom druhom ci sa podla horoskopom k sebe hodite ?
horoskopy
ja verim..... le len ako popis cloveka podla znamenia.... kazdemu sedi to svoje podla povahy.... vsimam si to uz velmi dlho... ale akoze partnerske a taketo hovadiny to nie.. sme spolu s praitelom uz treti rok a keby sa mam riadit podla partnerskeho horoskopu som dnes vydata za cernocha z azie a mam 17 deti :D:D:D:D:DD:D:D
no nie su horoslopy ako horoskopy...ja tomu verim a mam to odskusane, ale len na take dlhodobejsie a partnerske ...nie tie dristy co pisu kazdy den v novinach.. :P ps: s tou zhodou partnerov je to vo vacsine pravda ale riadit sa len podla toho, to je makacka :)
im verim...tym,co charakterizuju vlastnosti a povahu cloveka,nie tym,co predpovedaju buducnost....
....a kedze nato idu tym sposobom,ze porovnavaju kompatibilitu povah oboch partnerov,ci si sadnu atd....nieco natom je....napr,isto by nebola vhodna dvojica na manzelstvo ryby s bykom napr. atd.
ja si ich tiez precitam, ale neverim tomu. podla horoskopu sa k sebe s priatelom nehodime, ale je mi to fuk, pretoze nam to dokonale klape (nezakriknut) a vyhovujeme si...neni co riesit...
tak my sme vraj velmi zla kombinacie s tym mojim....ale sme spolu 4.5 roka tak si to uz nemyslim...a ani tomu neverim
Precitam ale neverim lebo kazdy je individualna osobnost a niesu pravdive...