caute baby, takze zakladam tuto novu temu, kde si mozme hovorit vsetky veci, co sme robili cez den, nase problemy, radosti aj starosti...dufam, ze bude mat uspech :-)))) tesim sa na vas...
aj pre nezaregistrovanych
dobre ale je to cista provokacia
tu ich bolo dost :D otvor oci a uvidis aj ty
klasicka le mohla si byt originalnejsia to kde si videla zkopirovanu celu temu??
ja neutocim, chcem si len popisat s kazdym bez akychkolvek ohladov. vy ste tu zacali utocit. ze co som napisala to iste, jak keby to bolo neviem co.
ok. tak neutoc ze my niekoho obmedzujeme.. registracia je kazdeho slobodne rozhodnutie..my neurcujeme kto sa moze regnut;) papaaa
viete co, dajte mi pokoj, pistwe si tam, ja som nechcela robit ziadne rozbroje, len som zalozila temu nech si moze kazdy pokecat, nemyslela som to zle
ta registracia musi byt pre teba obrovsky problem:D:D:D:D
aha, takze ty sa rada pysis cudzim perim?:))) vlastnu temu s cudzim textom, haha, to ako kebyze prepisem nieciu knihu a poviem ze je moja:)))
ˇja ta nepoucam, len si chcem pokecat, nemozem pri vas, co uz, urobim si vlstnu temu, neviem co riesis
ako keby sme ti branili v registracii... nerozumiem ti.
Najčítanejšie články
McDonald’s spúšťa predaj náplastí, ktoré pomáhajú dvakrát
5 mýtov o cholesterole, ktorým by ste nemali veriť!
Emocionálna inteligencia nie je len vrodená. Môžete ju aj získať, hovorí terapeutka
Nie je lekár ako Váš Lekár. Poliklinika Váš Lekár radí, kedy stačí odpočinok a kedy sú potrebné antibiotiká
Máte pocit, že je toho na vás veľa? Spomaľte na ostrove zdravého životného štýlu
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Ovocím za lepšou imunitou: Aké exotické druhy v zime nevynechať?
Využite rekreačný poukaz ešte do konca roka a podporte svoje zdravie!
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
Terapeutka: Psychické násilie je oveľa viac rozšírené, nielen v partnerských vzťahoch, ale aj vo vzťahoch dieťa – rodič
Terapeut: Muži riešia psychické problémy a stres inak než rozprávaním sa, napríklad alkoholom
Pneumológ: Riziko úmrtia na rakovinu pľúc sa s každým oneskorením liečby o jeden mesiac zvyšuje o 10 %
Psychologička: Naša psychika je hlboko prepojená s našim trávením
50% ľudí na Slovensku nevie, že antibiotiká neúčinkujú proti vírusom! Od lekára si ich pýtajú aj na liečbu chrípky či prechladnutia