caute baby, takze zakladam tuto novu temu, kde si mozme hovorit vsetky veci, co sme robili cez den, nase problemy, radosti aj starosti...dufam, ze bude mat uspech :-)))) tesim sa na vas...
aj pre nezaregistrovanych
tak ahoj
no parada, to sa mi snáď zdá. robíte si tu pokec 2. trápne. toto už nemá úroveň.
a vôbec mi tu nie je zle ale nechcem tu presediet vecer pri pc. tak papa
idem papat a potom sa kupat. vecer sa tu mozno este stavim ale uz musim off, tak sa maj
ale kde by si chodila... astan este. ved popiseme. co zle ti tu je?:
davy pridaj sa, lenn ja idem. ale snad sem este niekto pride. tak ahoj
ja na obchodnu len ma to mrzi ale musim off tak smad este popiseme caau
mozem sa pridaj aj ja? strasne sa nudim
hej som stredoskolak a ty? ale dnes som nebol, flakol som. ty na aku chodis? na ne sou
o com len chces. mozme tak zdezne, tak co take si robil dnes? chodis do skoly?
Najčítanejšie články
McDonald’s spúšťa predaj náplastí, ktoré pomáhajú dvakrát
5 mýtov o cholesterole, ktorým by ste nemali veriť!
Emocionálna inteligencia nie je len vrodená. Môžete ju aj získať, hovorí terapeutka
Nie je lekár ako Váš Lekár. Poliklinika Váš Lekár radí, kedy stačí odpočinok a kedy sú potrebné antibiotiká
Máte pocit, že je toho na vás veľa? Spomaľte na ostrove zdravého životného štýlu
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Ovocím za lepšou imunitou: Aké exotické druhy v zime nevynechať?
Využite rekreačný poukaz ešte do konca roka a podporte svoje zdravie!
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
RECENZIA: Vyskúšali sme novinku z rady Anti-Age Global od Yves Rocher. Namiesto 3 produktov vám postačí tento jeden!
Imunoalergologička: Pri prechladnutí trvajú príznaky približne týždeň, v prípade alergie trvajú dlhšie a súvisia s peľovým obdobím, kontaktom so zvieratami alebo prachom
Sklerózu multiplex diagnostikujú denne takmer šiestim Slovákom! Toto sú najčastejšie príznaky ochorenia
Endometrióza súvisí so zmenami DNA v bunkách maternice, zistili vedci v novej štúdii. Dámy, týchto 6 príznakov endometriózy neignorujte!
HPV vírus je hrozbou všetkých sexuálne aktívnych žien, aj tých v dlhodobom monogamnom vzťahu