lichen sclerosus et atrophicus

RNG

Autoimunne su podla mmalej skuipiny lekarov sposobene roznymi pomalymi telesnymi infekciami, ako borelioza, chlamidie, rozne l-formy, mykoplazmy a prispievaju k nim aj rozne virusove, ktore su bezne v tele
Dovod, pre co nie su uz davno pripisane tymto mikrobom je, ze zrejme je to vysledok posobenia kombinacie roznych naraz, ziadny z nich jednotlivo ale nepredstavuje diagnozovatelne nebezpecenstvo pre telo.
Na mnohe autoimunne sa pouzivaju dlhodobe brane Samento, extrakt z olivovych listov, roztok citricidalu a prostriedky na zvysenie vitalnej imunity.
A samozrejme odmorovanie tela od toxinov enzymami, co posilni telesnu obranu.
Pripadne aj chelacia tazkych kovov, lebo viaceri lekari zistili, ze telo sa podstatne menej brani, ked ma zamorenie tazkymi kovami, dokonca rozne atb neboli ucinne a po chelacii odrazu zabrali.

federerer

ahojte.no mne to dnes potvrdila biopsia a od pondelka idem do nemocnice ze vraj cca na 5 dní.skoda ze na internete nieje o tejto chorobe viac v slovencine.

elaa

Ide o autoimunitne ochorenie. A ako to pri tychto ochoreniach byva, pricina neznama a liecba len symptomov. Prenosne to nie je.