ahojte chcela by som sa opytať na vaše skusenosti s pripravkom l-karnitin... popri cvičeni ako učinkuje? dakujem
l-karnitín?? čo hovoríte?? mate skusenosti?
lenka carnitin sa uziva pred cvicenim, v den ked necvicis je zbytocne si ho davat
Ahojte,
l-carnitin sa rozhodujem aj ja ci uzivat alebo nie. Mam otazku ak cvicim iba kazdy druhy den, L-carnitin si mam dat aj v ten den ked necvicim? alebo sa uziva iba pred cvicenim...
doda energiu- viac cvicis... tak mi to vysvetlovali v posilke..ziadne take ze das si a chudne za teba, bez cvicenia absolutne nezmyselne:)
pre mňa bol karnitín pomôckou na regeneráciou bunkovej imunity po prekonanom mykoplazmovom zápale pľúc a skutočne mi pomohol- po zobratí som mala skutočne pocit zvýšenej energie. účinok spojený s chudnutím som nepozorovala.
No zase take drahe to nebolo :D ja mam tabletky L-karnitín uživam zatial 3 dni... no wed uvidim :( aj tak dufam že to bude mať nejaky učinok
ja som pila L-carnitin pred cvicenim ale co ja viem nemalo to ziadny zvyseny efekt aspon som ho nespozorovala.. Ja som mala ten napoj L-carnitin co sa uziva pre cvicenim 20 ml.. ale rovnaku sluzbu mi urobi cierna cista kava alebo zeleny caj si myslim..Takze moja skusenost je taka ze zbytocne vyhodene peniaze asi a nie je to najlacnejsie.
Osobne skusenosti nemam ale robilo sa vela testov na ludoch aky ma vplyv na chudnutie a kazdy test dopadol rovnako. Vsade dospely k tomu ze l-carnitin nijako neovplyvnuje chudnutie jedine co ovplyvni je mnozstvo penazi v penazenke. L-carnitin nemoze pomoct pretoze, kazde ludske telo si vyrobi dostatocne mnozsto carnitinu a ani pri tazkej cinnosti sa mnozstvo carnitinu v organizme neznizi.