Priberanie z antikoncepcie

Príspevok v téme: Priberanie z antikoncepcie
17kika17

mam problem taky ze som tento mesiac nasadila antikoncepciu. predtym som este ziadnu nebrala. doktor ma upozornil ze z nej mozem trosku take 2,3 kila pribrat a ze budem mat cudne chute. ale vraj sa mam snazit odolat. co sa aj snazim ale je to skutocne tazke odolat. v poslednych dnoch sa len neustale prejedam a prejedam, uz som aj kilo pribrala a je mi zle na zaludku ako nnie velmi llen sa citim plna a ja aj tak jem a pootm ma boli brusko. stalo sa to aj vam ked ste nasadili prvy krat hak? ako to mam zvladnut? a neprejedat sa? prosim poradte lebo uz som zafala. v poslednom case nemyslim na nic ine ako na jedlo.

fredericca

Ja som za par rokov brania anti pribrala 10 kil a to som sa vobec neprezierala /dokonca som vegetarianka/, je to cisto hormonalna zalezitost. Brala som diane35, logest, trinordior,.... Tak nech nikto nekeca ze sa z toho nepribera, uz by som do toho nesla lebo mi okrem priberania anti rozhadzala cely organizmus, o vedlajsich ucinkoch ani nejdem pisat.

BEJZDI

AHOJ KIKA ODPISUJEM TI NA TVOJ CLANOK ANTIKONCEPCIE JA UZIVAM SUVISLE ANTIKONCEPCIU UZ 3a polROKA A SOM SPOKOJNA SKUS VYMENIT ANTIKONCEPCIU MOZNO TATO TI NEROBI DOBRE SKUS SA SPYTAT SVOJHO GYNEKOLOGA NA ANTIKONCEPCIU S NIZšIM OBSAHOM HORMONOV S TYM BY SA TO MOHLO UPRAVIT JA UZIVAM LIEK NOVYNETTE A ZA TIE 3 A POL ROKA SOM NEPRIBRALA ANI DEKO...SKUS TO..DRZIM PALCE...BEBA

17kika17

zjuzjika... nie, to si zas nenamýšľam, že sa prejedam, naozaj sa prejedám a myslím len na jedlo. ale tak skúsim svoje myšlienky súsetrdiŤ inde a snáď sa mi podarí súčasne premôcť i tú únavu.

zjuzjika

kika, urcite to tak bude, lebo si to ako keby vsugerovavas a to ma velku silu... nad psychikou...takze a to neskus mysliet... a mozno si len namyslas, ze sa prejedas... ktovie....

17kika17

zjuzjika
veď áno, možno to nie je ani hak, ale samotnými myšlienkami ako tu už naznačila dalila777. myšlienky sa skutočne veľmi odrážajú na celkovom konaní organizmu, takže asi tak.

17kika17

dalila777
môže byť, lebo na mNá placebo efekt zaberá - mám už odskúšané. juj možno len beriem veci príliš vážne a chcelo by to sa trošku povzniesť. nezaoberať sa tým či tým, len žiť proste. neviem, či ma rozumieš :)

zjuzjika

lebo ja som mala vselijake vedlajsie ucinky z tych antik.... a mozno je to tym, ze si to len teraz zacala brat.... ved uvidis po case

17kika17

zjuzjika
vracanie a podob. prob. nemám, no neviem, či som náladová, v každom prípade som v posledmmom čase čudná, taká stále unavená a malátna, všetko len odkladám, proste si pripadám byť spomalená.

dalila777

Placebo efekt..keby ti gynekolog nepovedal,ze budes mat divne chute, a ze z hak mozes pribrat,mozno by si na to nemyslela a nic by sa nedialo. Prilis sa sledujes. Zamestnaj sa niecim inym..pomaha. Ja beriem tiez svoju prvu hak-triguillar. Nemam chute,skor by som povedala,ze nebyvam hladna. Jem normalne,ale schudla som od nej tiez 3 kila.