ahoj,chcem poradiť.Som v 6 mesiaci 2 tehotenstva a nemôžem sa zbaviť cigarety. Skúšam si dávať iba polovičky. fajčím asi 20 denne na polku, je to horšie ako keby som fajčila celé alebo nie? Čo si myslíte? Ono by bolo velice rozumné a zdravé prestať ale neide to!!
tehotná a cigarety
Prepáč,ale ako možeš tvrdiť, že sa ti nedá prestať.Veď v sebe nosíš dieťa a len pre tvoj egoizmus a nejaký dobrý pocit zo sprostého fajčenia vedome dusíš vlastné dieťatko.Skús si predstaviť, že ťa niekto zavrie do igelitového vreca pustí do neho obrovské množstvo dymu a potom dobre to vrece uzavrie. A presne takto sa cíti tvoje dieťatko a nejerím že keby už bolo narodené tak by si mu také niečo urobila.Ja všetky ženy ktoré počas tehotenstva fajčia vrcholne odsudzujem a to určite niesom sama, lebo toľká nezodpovednosť voči bezbrannému stvoreniu sa neospravedlňuje tým, že " s tým nemôžem prestať"!
da sa prestat len treba chciet a nie nejde to ja uz 2 dni nefajcim ale asi si idem uz zapalit
co Ti je prednejsie???Zdravie svojho dietatka,alebo fajcenie?okamzite treba prestat,tiez som bola fajciarka ale pocas tehotenstva som to nechala,nemyslela som na seba a svoje potreby ale na svoje dietatko,pretoze zdravie si nikdy nekupis!!!!Uz si citala nieco o SIDS???Ohrozene su deti fajciarok.....
Práveže teraz je už neskoro zrazu prestať fajčiť, bábo si už zvyklo..Tým mu môžeš ešte viac uškodiť ak s tým zo dňa na deň sekneš..Akurát by si to mohla pomaly obmedziť..
samozrejme,tiez ti radim prestat. dietatko bude mat problemy,hoci nemusia byt vazne,ale spomaluje to jeho rast a fyzicky aj psychicky vyvin..teda okrem dalsich komplikacii,ktore moze mat.a 20 je veeela. a tiez 6 mesiac!!!
urcite prestanes,ak to velmi chces, popytaj sa odbornikov ako na to a potom preventivne uz radsej nezacinaj.
MUSIS, JEDNODUCHO MUSIS PRESTAT FAJCIT! VELMI TYM OHROZUJES ZDRAVIE, BA I ZIVOT TVOJHO DIETATA, KTORE ZA TVOJU SLABOST NEMOZE. JE TO KRUTE, CO ROBIS! OKAMZITE S TYM PRESTAN! LEKAR TI MOZE POMOCT, ALE VSETKO ZALEZI NA TEBE. OKAMZITE PRESTAN!!