zapach z ust

Príspevok v téme: zapach z ust
cokotatranka

prosim vas, neviete mi niekto pomoct? ja viem, ze to do tejto sekcie asi nepatri, ale chodi sem asi najviac ludi a mozno este niekoho trapi moj problem a bude mi vediet pomoct.

ide vlastne o neprijemny silny zapach z ust, ktory urcite nie je vysledkom zubneho kazu ci nedostatocnej ustnej hygieny.

pravdepodobne sa siri z traviaceho traktu.

ako sa da toho zbavit, alebo aspon zmiernit? prosim odpiste, je to surne, uz sa hanbim chodit medzi ludi..

zuzic

bude to nieco s bruchom, ale lekarovi by si mohla ist aj tak vacsi hypochonder ako ja nebudes :P ale ak nechces mozes skusit napisat do: otazky na RNG. mozno sa dozvies viac

cokotatranka

no hnisave hrdlo nemam, obcas ma aj krcovito bolieva brucho, nafukuje ma, trapia ma hnacky alebo zapchy..

nejaky babsky liek alebo bylinky na to neexistuje?

nechcem vyzerat ako hypochonder, len prednedavnom som si zlomila clenok a lekarom sa chcem vyhnut, ak je to mozne..

............

lahko, nech ta lekar posle ku gastroenterologovi, ten presetri ci je to naozaj zo zaludku a da ti lieky-tie spevnia zvierac ktory drzi zaludocne stavy tam kde maju byt.takisto to moze byt premnozeny helikobakter pylori, ale to by si mavala aj bolestri zaludka,zahu..ale to by tiez overil.ak nic nezisti pytaj sa k internistovi.predpokladam,ze stomatolog.vysetrenie bolo negativne.

mjannik

to nieje problém,treba preliečiť tráviaci trakt,najmä žalúdok akupunktúrou a problém ,tak ako prišiel , tak aj zmizne