LUBIT vs MILOVAT

Príspevok v téme: LUBIT vs MILOVAT
rozmyslam

Je to rovnocenne? Alebo zalezi od toho, ako kto vnima vyznam tychto slov? Alebo su to len slova a nezalezi na tom, ktore sa pouzije?
Totizto mam znamost, sice spolu nechodime, lebo je to zlozite, ale ten dotycny dlhu dobu pouzival pre mna vyjadrenie citov "Lubim Ta", neskor zacal vemli opatrne s "Milujem Ta" a teraz to strieda a milujem Ta pouziva vacsinou len vynimocne. Asi na jednej strane je to dobre, aspon je to vzacne, ale na druhej vlastne neviem, lebo ked uz zacal pouzivat milujem Ta a potom zas lubim Ta, ci su vlastne jeho city na rovnakej urovni. Pokial pouzival "len" lubim Ta, tak to bolo pre mna to najviac, ako sa mi mohol vyjdrit a zrazu, ked poznam nieco "viac", je mi to akosi malo a chcem castejsie Milujem Ta... Tak ako to vlastne je?

klarka12

a co ak teda pouziva obidve? ja to pouzivam pokial sa jedna o dlhodobeho partnera uz viac-menej podla nalady a u nejakeho novsieho, cerstvejsieho, pokial sa jedna asi o nejaku silnu situaciu.

rozmyslam

cez vikend som riesila nejaky zavazny problem a zas som sa po case dockala "milujem ta" a teraz ma uz zas lubi... ach jo, ja uz neviem, asi to tak teda ma byt, len by ma strasne zaujimalo, podla coho to pouzivaju...

_Marek

Premna je slovo milujem ta o dost silnejsie..Lubim ta hovoria aj deti svojim rodicom napriklad.Ale milujem ta to je uz zalezitost dvoch ludi ktori maju k sebe teda ovela blizsie.

rozmyslam

no ved prave, ze aj pre mna maju tie slova rozdielnu vahu. preto neviem, co si mam o tom celom mysliet, ked raz pouzije to a inokedy ono. a ako napisala "lubitmilovat", tak ten dotycny mi tiez vravi milujem ta v nejakej skor silnejsej chvili...

rada

ja to citim inak. Su to rozdielne slova. Lubit sa naucis kazdeho a milovat poriadne? Milujem ta je uz silne slovo. Ale kazdy toto vnima inak a ja osobne takto.

wowo1

je to to iste.Mne by slo na nervy keby mi stale vravel milujem ta.A hlavne laska nie je o slovickach....to ci ta miluje porozmyslaj poda toho co pre teba urobil navyse co nemusel a urobil aj ked si ho neziadala.

lubitmilovat

ja si myslim, ze sa nemusis bat, ze ta ma menej rad alebo tak..ale milujem ta, je fakt silne slovo:) a nehovori sa stale, lebo strati vahu..napr ten moj pouziva oba striedavo..ked spravim daco, co sa mu paci,alebo sa na niecom spolu smejeme a on je stastny povie lubim ta, s takou detskou radostou...a milujem ta mi hovori najcastejsie pri milovani samotnom...abo ked som smutna:)neboj sa, niesu to sice rovnocenne slova (teda len si myslim, neviem ako ostatni)ale ak pouziva obe, len to jedno obmedzuje, je to v poriadku:)