podvadza ma este?

Príspevok v téme: podvadza ma este?
slavka2

dobry den, ja uz neviem ako dalej, poznam sa s mojim terajsim priatelom uz 4 roky, ale chodime spolu len 8 mesiacov,,,stale som sa bala ist do tohto vztahu, pretoze je znamy ako poriadny suknickar a podvadzac. a teraz ked sme spolu, tak ked ho nevidim napriklad 2-3 dni, stale mam hlavu v myslienkach ci je s nejakou inou? je to normalne, alebo si to namyslam?
strasne ho milujem a nechcem ho stratit, a preto aj keby som sa dozvedela ze ma podviedol neviem ako by som to znasala a ci by som ho dokazala opustit...
ma niekto podobnu skusenost?poradte mi prosim co mam robit,som zufala.
dakujem

alz-bee

slavka: kedze sa poznate 4roky, tak predpokladam, ze sama musis vediet, ci to, ze je suknickar je pravda alebo len velky blud...az si si aj sama vedoma toho, ze suknickar naozaj je, tak samozrejme, ze tu je riziko, ze ta podvadza..tym ti ale nechcem vytvarat dalsie pesimisticke uvahy...len ide o to, ze musela si teda predpokladat, do akeho vztahu ides...osobne si myslim, ze ked je niekto suknickar, tak bud nim bude stale alebo raz pride ta prava laska, pri ktorej na inu zensku ani nepomysli. Tak ti budem drzat palce, aby si bola prenho ty ta prava:))...a ci sa nevidite 2,3 dni, tyzden-to je podla mna uplne jedno. Ked clovek chce, tak na podvadzanie si najde cas hocikedy, aj keby ste boli spolu kazdy den.

wowo1

ako ti to vysvetli ze nie je s tebou 2-3 dni? akoze je kamaratmi? tak ci tak to asi moc nemysli vazne, ked mu tie 2-3 dni nechybas???

Bonka

vsetci su taki...ci je skaredy,krasny,uspeesny neuspesny vysoky maly tucny namakany...raz pride krajsia mudrejsia milsia kozatejsia vtipnejsia a oni sa pred nou zosypu

Bonka

nikdy sa neehovori o chlapovi ze jee suknickar ked to nieje zalozene na pravde....aspon vacsinou to tak je
ja som mala kamarata dva roky a po jeho rozchode s priatelkou sme sa neejako dali dokopy cele mesto o nom hovorilo ze jee suknickar ale ja som neverila myslela som ze mu zavidia alebo ho nemaju radi....ked som prisla na to ze baby po nom idu a on sa nebrani myslela som ze ho zmenim...raz ma podviedol a odvtedy nemyslim na chlapov o chlapoch...idem do klastora za mnisku:D