ahojte....chcela by som sa spýtať ako mám schudnúť...potrebovala by som také 3kilečká...nemožem aktívne každý den cvičiť...no vždy sa s nažím min. 3 krát do týždna..beh na mieste, švihadlo, tance, rôzne cviky zo stránok na nete...
upravila som si stravu: ranajky: ovocie alebo jogurt, obed normálne , olovrant fit tyčinka a večera niečo lahké pol rožka so zeleninou alebo syr a kukuričný chlebík
pijem čistú vodu....
a stále moja váha nejde dole, dokonca som o 2kg ťažšia....
čo robiť aby to šlo dole??????poradte prosím lebo som už zúúúfalllá
poradíte mi prosím niekto?
no jedalnicek nic moc..preto vaha podla mna stupla hore..ana veceru ten rohlik to by som ti neadila...a na olovrant fit tycinku tiez nie...
neznamena ze ked je napisane na obale fit tak si mozem dat kedy chcem a nepriberiem.chce to od zakladou zmenit stravu...a pohyb 3 krat do tyzdna minimalne
ahoj, aj ja sa snazim zhodit. uz davnejsie sa mi to podarilo, ale sa mi to vratilo, lebo som zmenila zivotospravu... len hlavne pokracuj v tom, co si zacala, vysledky sa dostavia neskor. Skus viac pit, nesladene caje, mineralky, vodu. Povedz si ze po piatej nebudes jest a ked pride velka chut, tak si urob cajik, alebo obilninovu kavu a to ta trochu oklame a zasiti. no a urcite sa viac hýb a cvic. Mozno ti pomoze hudba, ked ju mam pustenu a som doma, tak si pri praci aj "zatancujem", trosku sa proste pohybem, podskocim... no pomaha mi to co som ti napisala, za dva tyzde mam kilo dole.Pomaly ale iste.