nechapem :(

Príspevok v téme: nechapem :(
jahodka53

asi pred mesiacom som si povedala, ze schudnem...mala som 52 kg...zacala som pravidelne kazde 3 - 3,5 hodiny jest, denne cvicim(stepper, bicykel, brusaky, cinky, nejake cviky na zadok)...
moj jedalnicek je asi takyto:
R - jogurt a croissant
D - 1 celozrnny rozok
O - activia napoj
V - co je doma
- po 5 uz nejem...
ale teraz prichadza problem...po mesiaci som sa postavila na vahu a je tam namiesto 52 kg o kilo viac, teda 53 :( a ja to absolutne nechapem...preco je to tak?

suzen_

jes strasne malo
po 5 nejes..a to chodis o 8 spat?
strava nevyvazena
a hlavne nevidim ziadne ovocie ani zeleninu a estee by sa dalo rozpravat

ellie

jahodka..
vies preco je to tak? lebo jes nenormalne malo.. a aj to malo si telo zo strachu uklada.. a takymto systemom dlho nevydrzis fungovat.. jedalnik zmen cely od zakladu.. a okrem toho svaly su tazsie ako tuk, takze radsej meraj cm akoby si sa mala stale vazit..

brontik

Jedina rovnica na schudnutie je - 80 percent ovocia a zeleniny, 20 percent ostatne nie prilis tucne jedla. A vela pohybu.

v

svaly su tazsie ako tuk..to je prva vec a druha pri takom energetickom vydaji aky mas jes malo a mas zlu skladbu jedalnicka..na obed by si si mala dat rozhodne viac ako len jogurtovy napoj..
problem moze byt aj vo veceri ktora ma byt najlahsim jedlom dna a u teba to zrejme tak nebude,kedze budes hladna kvoli nedostatocnemu obedu a das si vacsiu porciu(?) alebo same sacharidy

bara017

kasli na vahu ide o to ako sa citis.. mozno skor ako na vahe pocitis ze si schudla na obleceni:) a ak si zacala cvicit len teraz a nie uz dlho je to podla mna aj pribudajucim svalstvom, mne isla dokonca vaha o tri kila hore ked sa tuk premenil na svalstvo;-) ziaden strach

plamienok

croiassant je uplna tukova bomba tak ten uz nejedz lebo ma straasne vela tuku.A skus si dat vlakniny vela a niako mi tam chyba zeleninka ,ktora je skoro nekaloricka a s ovocim opatrnejsie.