dobry den co mam robit ked som mala po prvy krat sex a neviem ci sa do mna vystriekal ci nie! mam si kupit tehotensky test? ci co?
sex bez ochrany
Moja zlata a čo takto spýtať sa ho.
Či už nemáš naň kontakt?
thyu..to fakt?:)tak potom sa ospravedlnujem,este som o tom nepocula,teda sa mi to nestalo, bo vacsinou ostane trosku bordel po tom:-b...ale mam pocit, ze vzdy to citit, ze sa spravi....vlastne ani nechapem problem toho dievcata co sem pisalo..ci to bola prerus. suloz, a ona nevie ci sa pri tom nespravil alebo nieco ine...tazko povedat
pre sa smejem..ano vyteka to ale nie vzdy..ja som mala priatela pri ktorom sa sa naozaj divila ale nic zomna nevytieklo vtedy a som ho obvinovala ze domna nic nedal ze klame no ale nakonec neklamal lebo som z toho aj otehotna ostala..takze nie vzdy citit ze nieco vyteka zalezi od toho kolko toho je =)ja som len potom neskor trosicku mokro citila ale ozaj skoro nic
ale naco sexuj dalej
per !!!!!!!!!!!!!---sory ale :D to neviem kde si pocul/a..sak z teba asi bude nieco vytekat,spermie sa ti tam nevstrebu..ta baba musela byt na mol alebo sfetovana ked to nevie
thyu a keď to robia zozadu, tak to fakt nevie.
no to som este nepocula.ako sa da nevediet ci sa do teba urobila lebo nie ?ci ty nemas oci alebo co ?
sice som ti napisala do tej temy meskanie menzesu 3 tyzdne ale zopakujem to aj tu...ako je mozne ze nveis ci sa do teba urobil ani on to nevie? a otazne je kedy ste sex mali ,lebo tabletka "po" sa moze uzit iba do 72hodin... a preco ste nepouzili kondom?