Výplach pošvy sóda bikarbónou

Dd99

@Anna123456 mozem sa opytat, akeho druhu ste mali problemy? Ja mam udajne aj crevne bakterie aj malo laktobacilov dnu. Skusala som si prikladat odlic.tampony namocene v sode a mala som pocit ze to dobre zabera

Angelika3

Sóda bikarbóna naozaj neutralizuje kysle prostredie a preto určite má efekt, ale nemá inak žiadne výživné vlastnosti, takže ja by som ju užívala tak raz za čas, ale zasa stále ani nie.
Ako prvá pomoc super, ale máme aj kvalitnejšie zdroje zdravej výživy.
Doktori predpisujú dookola liečivá, voči ktorým sa postupne stávajú kvasinky rezistentné, takže čo spočiatku pomohlo, neskôr už nezaberá a stav sa v podstate zhoršuje.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Anna123456

Soda je doslova zazrak za par centov. Neverila by som, keby ma nezbavila niekolko rocnych tazkosti. Minula som stovky eur na rozne lieky a komercne doplnky vyzivy , rosalgyn, lakto feel a brala som mnozstva atb, nasledne antimikotika. Opakujuce gynekologicke zapaly a zapaly mocovych ciest, nemali konca... Skusila som najskor len kupel, zabral okamzite , prestalo rezanie , palenie a tak som sa osmelila aj na vyplachy a pitie sody. Na pol litra jedna polievkova lyzica sody, ja ju necham vzdy s vodou prevarit aby som mala 100% istotu ze vyplach bude sterilny. Vynikajuci aj po sexe. Odvtedy mam pokoj so zapalmi a bolestami. Zazrakom zmizli vsetky zapaly , ktore pani doktori ,,odbornici,, z gynekologie a urologie a imunologie liecili bez efektu roky antibiotikami a takmer mi znicili pecen. Na lacno uzivam rano malu lyzicku sody s poharom vody. K sode pijem aj bylinkovy Jancov caj a z casu na cas uzivam oreganovy olej a cesnak. Prajem vsetkym trpitelkam konecne vyzdravenie.

Peťa0022

ja som dávala deci vody a pol lyžičky sody. To budeš vidieť koľko máš dať, lebo ak dáš veľa, tak sa tá soda už nerozpustí.

mima22

Peťa a v akom pomere si si robila ten výplach?? ja som to čítala tak, že na deci vody (alebo na dva??) mala lyžička sody bikarbony a so striekackou si spravit ten vyplach..mohla by si mi poradit ako si to robila ty?? dakujem pekne

vevericka

nie je to az taka volovina..ale nemyslim ze by to malo byt ako vyplach, ale tak ze si to zarobis do vody a sadnes do toho a posedis chvilu..nemalo by to byt moc silne ..ked sodu sypes do vody, tak len dovtedy pokial ta voda nie je na pocit taka, akoby ti na pokozke robila povlak, vtedy to staci..a poradila mi to sestricka u gyn..

Peťa0022

Ano, ja som to skúšala a pomohlo. Krémiky a čipky nepomahali. Toto zabralo hneď. Nič som si nepoškodila.

akinom007

Rozhodne by som take kraviny neskusala ale by som si kupila v lekarni veci a pripravky na ot urcene ako napr:

ROSALGIN vaginální roztok 10x 0.5g