Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

..Vobec nepocitujem vzrusenie

Príspevok v téme: ..Vobec nepocitujem vzrusenie
jessy

Malokedy mozem povedat, ze mam na sex chut.. niekedy ked aj chut na sex mam, hned ako zacneme to zo mna opadne.. neviem preco, robim vsetko preto aby to tak nebolo :( O orgazme ani nehovoriac..ten som pri partnerovi nemala ani raz a to sme spolu skoro 2 roky, ale je to moj jediny sex. partner ktoreho som mala.. niekedy si myslim, ze mozno by som mala skusit niekoho ineho, alebo sa bojim, ze chyba je vo mne a bude to tak vzdy.. trapi ma to.. Partner ma pritahuje aj vsetko, jemu je stale dobre, ale vecne to tak asi nemoze byt a potom, ze nemam chut na sex a vsetko s tym spojene... chcela by som vediet ci niesu nejake veci na vzrusenie alebo nejaku radu, aby to tak nebolo.. :( dakujem

???

A partner o tom vie? Hráš vzrušenú? Treba povedať a aj ukázať, čo sa ti páči: ide, ako, kedy.
Nebuď ticho - potom si namýšľaš, že nie si normálna a pod., alebo aj chvíľkami obviňuješ toho druhého, že sa o tebe nestará.

jessy

mazak: my sme sa nevzali :), ale je pravda to s tou predohrou mozno...moj partner je malo trpezlivy, nevie dokoncit co zacal a to plati vo vsetkom..ale neda sa povedat aby sa niekedy nesnazil a preto si myslim, ze chyba bude vo mne..akokeby som uz zila v presvedceni, ze orgazmus nedosiahnem nikdy.. Ale napr. ked on sa "nespravi" uz sa hneva a ma zlu naladu skoro po cely den...

mazák

Je to tvrdá realita, ale nemali ste sa vôbec zobrať. Bolo to zbrklé a nezodpovedné rozhodnutie. Vie o tom tvoj partner? Ak nie, ako chceš aby ťa uspokojil? Možno potrebuješ dlhšiu predohru, jemné láskanie, dotyky a pod., nechoďte hneď na vec. Skús sama vypozorovať, čo ti bráni vzrušeniu. Sama sa dotýkaj svojho tela a zisti citlivé miesta, ktoré bez hanby ponúkni partnerovi. Ak ťa má rád, tak sa prispôsobí. Dúfam, že nie si lesba. Čo sa ti páči na mužoch?