otazka pre zeny

Príspevok v téme: otazka pre zeny
ehm:)

som taky dost nesmely typ co sa komunikacie tyka inak si aj celkom verim ale som sa rozhodol ze to zmenim (kvoli tomu ma jedna nechala) no a vcera som prvykrat oslovil slecnu na ulici len sa chcem spytat zien ked takto nejaku oslovim no a dajme tomu sa po par vetach usmejem a ona na mna tak je to len taky reflex alebo je mozne ze ju strasne obtazujem :) .... dakujem za odpovede mne nejde az tak o to niekoho takto nabalit ale skor zburat moje vnutorne komunikacne bariery :)

ehm :)

u mna je este problem ze mam 22 a pacia sa mi holky tak okolo 18 no ale to by bolo f poho ale kedze swom vysoky dva metre obcas mam pocit ze sa ma boja...

wowo1

mne to hodne robilo dobre, ked sa na mna niekto usmial, pripadne aj oslovil,Ked bol zaujmavy tka som s nim zasla na kavu alebo tak..a ked po par vetach sa mi zdal o nicom tak som mu nedala na seba ziadny kontatk.Urcite mnoho zien ocakava prvy krok od muza co sa tyka oslovenia.{je to sice tradicne}ale rozhodne galantnejsie ako ked to musi urobit zena prva..kedze vacsinou muzi su dost poserotky..

0vecka

no to ma potesilo a myslite ze vadi ked poviem ze mi prisla taka pekna ze som si povedal ze sa prihovorim?? nevim lebo mi pride take blbe sa tvarit ze len tak nahodou sa s nou bavim ...

weronika

podľa mňa je to milé, ak to nie je dotieravé... ale zas nesmieš oslovovať každú druhú, lebo ženy si medzi sebou také veci (že ich niekto oslovil na ulici) hovoria, lebo to potom bude trapas, keď sa stretnú viaceré také, ktoré si oslovovil a sa budú poznať... Rob to len vtedy, keď sa ti bude vážne veeeľmi páčiť... : D držím palce...

sway

Ak nebudes posobit hrubo a vtieravo,tak myslim,ze vacsina zien bude reagovat pozitivne:-)Nie je nic zle na tom oslovit neznamych ludi,sama to robim dost casto a zatial mi nikto nevynadal.

technéciumTc

no ak narazíš náhodou na ženu na ulici, typu technécia, tak tvoje vnútorné komunikačné bariéry navždy stroskotajú a už nebudeš chcieť nikoho osloviť...