Neviete poradiť nejaké dobré polohy aby žena pri sexe neležala na chrbte ako jaternica a chlap to šecko odsexoval a žena si iba užívala .. je známe že sex je dobrý "šport", no ak žena iba leží tak sa nedá hovoriť o športe .. dúfam že ste ma správne pochopili :D .. dík za rady ;)
Polohy - aby aj žena "cvičila"
tu ich mas okolo 100
www.sexinfo101.com prijmene si to uzi..
ja si zasa neviem predstavit sex pri ktorom by som sa nehybala, jednoducho aj ked ide o misionara, proste si podlozis pod panvu vankus, jednou nohou sa zapries o postel a druhu vylozis na nocny stolik a potom sa uz len hybes panvou. a moj partner si to pochvaluje,je to pekne ozivenie "obycajneho" misionara a to sa da jednoducho v kazdej polohe :)
len treba byt trosku kreativna a nehanbit sa skusat vsetko mozne :)
potom ten sex aspon nie je stereotypny...
tak ja si neviem predstavit, ze lezat na chrbte pri milovani a nic nerobit, ved to sa ani neda. Mozno s ato nezdá, al epre man je nárocnejsie na pohyb ked ja som dolu, kedze s ahýbem a na sebe mám ešte aj partnerovu váhu, ako keď som ja hore. Skôr to by som povedala, že keď je to naopak, tak chlap keď je dolu s aveľmi nehýbe a mká žena. Ale aj tak nechápem, veď milovanie je o zábave, láske a ostatných veciach, nie o tom, kto sa ako namaká. Stačí meniť polohy a nikdy nebude "makať" iba jeden. VeĎ nemusíte mať jendu polohu po celú dobu. Chce to len trochu kreativity a fantázie a to nie je potreba ani študovať kamasutru.
aj keď baba na chrbte leží tak .. sa dosť NAMAKá!!! napr.. hýbe bokmi brucho.. sa spotim.. len to je na type baby či je leniva alebo sa oprie do toho sexu s teobu
NIEKTO: ta stranka je ok len je lepsie mat informacie od niekoho kto ma s tymi polohami aj skusenosti..
rada by som vyskusala nieco nove a zaujimave,ak by mal niekto vlastnu skusenost tak kludne napiste, budem rada..
Taq ked je on na tebee,alebo ked ti sedis napr.na stoličke a ona na tebee sedíí :D
aby si zacvicila nerob nic lahnisi na postel postavho zasun a nech jazdi az do konca :D a ked jej niekto spomenie kona tak si na nieco spomienie :D
práve preto sa pýtam, ako na to :)
Ver, ze aj ked zena lezi na chrbte, ked vie ako, vie si dobre "zacvicit"...