Rozmyslam, ci napisat byvalemu

dobra vila

nepismu, mam 23. A nikto zo seba handru nerobi, teda aspon ja. A tiez urcite zo seba blbca nerobim. Vies, ja som za dobre ludske vztahy, ale clovek musi vediet, ako na to. Asi som to prave ja, co sa na to diva s nadhladom.

nepismu

dobra vila a kolko mas rokov? Ja by som nepisala, v zivote som kadeco zazila, pozeram sa na to s nadhladom, mam 34 rokov, nepis mu, ale ked si nechas rait 19rocnymi, tak napis a urob zo seba blbca. Pozri, keby sa ti chcel ozvat sam, tak sa ozve...Dievcence zo seba robite handry a potom nas muzi volaju sliepky.

dobra vila

Hm... inac, ja by som bola jednoznacne povedala, ze mu napis (ale citam, ze ti uz napisal :) ). Nie je to podlizovanie (preboha, ved ste kedysi tvorili jeden par), nemusi to znamenat ze ho este stale mas rada atd, aj ked mozes (tu zas iba viem povedat, ze ludia, co kedy spolu zili vo vztahu, by sa nemali v zlom rozchadzat!!).
Som toho nazoru, pokial sa dvaja rozidu, nech to nie je v zlom. V niektorych pripadoch sa to samozrejme neda, ak je ten dovod fakt opravneny. Ale niektore pripady (vid aj moje kamosky) su uplne banalne az trapne, potom na seba zazeraju, ohovaraju sa a mne to pride cudne, ze kedysi si boli blizki, vsetko si hovorili, sexualne potom zili... otras..
Ja by som dusu preto vyplula, aby som sa s nikym nerozchadzala zle (ale ako vravim, v niektorych pripadoch to fakt nejde). A pre toto by som ta bola podporila v tom, ze mu napis :)

previerka

Nepis mu, je to trapne podliezanie, to ti hrdost dovoli? Ja som to s byvalym utala a 7 rokov o nom nic neviem, nemienim ho kontaktovat, zrejme ani on nechce. Zhodila som sa, lebo par mesiacov po rozchode som mu volala- polozil mi to. Nerob to, kasli na to, zabudni, najdi si ineho.

wowo1

napis mu ,nech si mysli co chce,asi ho mas stale rada a je ti smutno.A ak ta on ma rad tak ti tiez odpise a uvidis na com si.Inak najskor by sm mu napisala nejaku prihodu co s ti v poslednej dobe co si bez neho stala ,alebo nieco nejaky zazitok ,alebo nazor na nieco ci pocula nove, ci videla o tom a tom..Nech si mysli co chce..nie je ti to predsa jedno? ved aj tak ste rozideny a asi si nic pocas rozchodu o tebe dobre nemyslel a pokazit to uz asi viac nemozes,,tak co je na tom pis mu co chces.a uvidis o com vlastne bol ten tvoj..