tak kde zacat...s mojim priatelom som vyse roka bude to hadam uz aj rok aj pol... na zaciatku tutumutu snazil sa jak nikdy nikto ja som ho nechcela aj tak napokon ma dostal... ale od kedy si je mnou isty rozprava sa somnou ako s kamosom... to znamena dpc, kokos, fasa, jasne...take odpovede na normalne otazky nevie sa somnou porozpravat o normalnych veciach o buducnosti nasej... vobec nechce rodinu nic... ja som od neho o par rokov starsia... stale pri hadke ked mi povie ze hluposti rozpravam a sa mi rehoce do tvare...a ja mu poviem tak si najdi inu mladsiu ktora nebude taka hlupa a nebude ti rozpravat hluposti tak nech sa rozhodne co on chce a on mi na to TY SA ROZHODNI...akoby nechcel ma nechat len koli tomu aby si mohol zasunut, aby dakoho mal...lebo nieje najkrasnejsi no proste mam pocit ze je somnou len aby bol aby dakoho mal kto mu navari opere uprace atd...stale pri kazdej hadke sa obhajuje no a bojuje o to kto ma pravdu ja som nervami uplne uz mimo ja stale cakam na zazrak ze sa zamysli a nieco sa v nom zmeni ze dospeje ale nic sa nedeje... je to cim dalej tym horsie...po roku mi este spomina svoju byvalu priatelku aky bol s nou sex lepsi...aj ked to nepovedal na rovinu no bolo to jasne... ta jeho byvala ma uz svoju rodinu a aj tak mu pisala ze to lutuje ze ho nechala... no ja ani nepolozim otazku len som sa chcela vydebatovat a chcem pocut vas nazor vlastne co si o tom myslite co by ste robili na mojom mieste...nieje to inak zly chalan mame toho aj vela spolocneho, sme spolu kazdy den v kontakte asi nonstop jedine ked spim mam od neho pokoj... aj sa popri mne vezie je bez prace do prace sa nehrnie rad sa pozve do restiky, rad sa pozve na pivo, rad sa opije za moje... no on je proste spokojny vo vztahu ale poslednu dobu uz ani nie pretoze som ho prestala k sebe pozyvat uz spolu malo spime lebo ja proste nemam chut ...zacala som viacej mysliet na ineho no ten ma svoj zivot..a ja do neho nepatrim uz... neviem nerada som sama neviem sa rozchadzat pretoze ja som bola ta odkopovana... on sa mi vyhraza ze ked ho necham zabije mna aj seba. pripadne povie kde parkujeme auto tym ma na mysli ze nam ho znici pripadne ukradne elektrony... neviem sa pohnut no viem ze to nema zmysel... snazim sa to brat viacej ako kamaratstvo a nepripustat si vsetko k telu co povie co spravi ale kazdy tyzden debilne hadky o blbosti...
co s nim? ako to riesit?
myslim ze je to jeden z mnohych vstahov ,ake clovek mava,,ale nie je to pre ani jedneho z vas dvoch ten pravy ten este len pride.Ale ak ti to vyhovuje bud s nim a pomaly si hladaj noveho.dolezite je ze uz si od neho podvedome odputana,,{nemas s nim chut ani moc spavat} tak to je celkom dobre ,,to je cesta k novemu vztahu.alebo k jeho zmene, ale to vyplynie samo.Jedneho dna sa prestanes uplne nervovat ako je blby ,,a sama pocitis ze je koniec,,nic nemusis urychlovat.Je stale sanca ze sa zmeni,,ale miziva,,ved uvidis.
taze ked si to zhrnies mas na krku kretena ktory ti nic nedava ale ty mu asi vsetko,vratane svojej mladosti.moja rada prec s nim cim skor.tomu sa nevyhnes skor ci neskor.lepsie skor...a ak vyhnes tak mas postarane o spackany zivot s idiotom.a to asi nechces.a k tym vyhrazkam-z vlastnej skusenosti su to len vyhrazky.stupidne reci,a ako dodatok -uvedom si ze je svojpravny clovek zodpovedny za svoje ciny
baby ale on sa mi nie stale vyhraza a robi to ako v ramci srandy ...hned sa tu robi z komara somara...je pravda ze ma take reci zaskocili ale nebol by schopny ma len velke reci myslim si... ved aj ja viem kde parkuje keby nieco :))) ja viem nema to zmysel len ja ho neviem nechat neviem preco nieco ma pri nom drzi...ci uz je to laska ci lutost alebo neviem mam zmiesane pocity
rozid sa s nim, pockaj na vyhrazne SMS ky, pripadne si aj teraz nahraj jeho vyhrazky a potom na policiu podat trestne oznamenie...
zajkobez, sama si odpovedaj na otazku, ci to ma stale zmysel...ale podla mna nie...ved sa na tebe prizivuje, vyhraza sa ti, citovo ta vydiera a ako si sama pisala, este ti aj naznacuje , ze jeho byvala bola lepsia v posteli? tak toto vsetko dokopy je uz silna kava a na tvojom mieste by som sa nenechala od takeho soplaka ponizovat...sama musis mat neaku hrdost a odist od neho, odputat sa.... a s tymi "dolezitymi"recami nech sa kroti.... len by ma zaujimalo kolko mate rokov a ako dlho ste spolu? viem ze rozchod asi nie je lahka zalezitost,ale na tvojom mieste podla mna nemas co riesit je to jasne ...
za prve, je to citove vydieranie, za druhe, aj na to su iste zakony, a za tretie, by som sa ho vsemoznym sposobom chcela zbavit
no dobreho prizivnika si si zavesila na krk
mila zajkobez:)
cakas ze ti sem napiseme zostan s nim ze je to uplne v pohode??
no ty vies ze to nieje v pohode tvoj chalan je dobre na hlavu a fakt sa ti cudujem ze s nim este si..ja viem,lahko sa to hovori ale toto nieje zdrave ani normalne.. je to este ubohe decko ktore pri sebe potrebuje asi nejaku seberovnu a tou ty urcite niesi,ty mas na ooovela lepsieho..on klesa hlboko pod tvoju uroven..drzim ti moc palce aby si nabrala silu rozist sa s takym magorom..pa :)