Neviete o nejakých stránkach kde sú rady pre mužov i ženy ako oživiť vzťah?Alebo dáte aj nejaké typy, osobné skúsenosti? napr. ako dostať do varu polovičku,ako stráviť nejaký super večer,na ktorých miestach vás vzrušuje keď sa vás dotkne partner, alebo aj niečo čo mu sa treba vo vzťahu vyhnúť alebo čo by nemalo chýbať...
oživiť vzťah...
Mohli by ste mi vysvetliť čo sú to tie španielske mušky a vôbec, na čo slúžia?
Nikdy som nebola v sexschope, ani sa o erot. pomôcky nezaujimala, skratka nemam s tym žiadne skusenosti, ale tiež by sme si chceli s manželom trošku oživiť sex.
Dik moc.
Myslím, že to bude tou únavou. Obaja celé dni robíme máme aj svoje záluby. Domov chodíme až okolo 18 hod a niekedy až o 20 hod.Nikdy cez týždeń sme nikam nešli, niet času ale v piatky a výkendy chodíme von.Len nie výedy to tiež nie vždy ide. A ja pociťujem únavu aj počas víkendu.A keď začnem ešte upratovať som naozaj už mimo. Môže to byť tým?Stratí človek chuť na partnera ak je vyčerpaný? dalo by sa s tým niečo robiť?
odporucam relax-vecer.kava, vino,sviecka,dobra hudba,pocuvat a vnimat jeden druheho.
vilet vylet he blba spatna slovencia
kadzy vikend vilety,sex eperimentovanie atd.Mozno ak ste spolu kratko co je do 2 rokov chyba bude ze mozno vela robite a nemate uz energiu na seba.je to o tom ci sa nudite spolocne.alebo len nevladzete sa zabavat.
tak u nas to kupuje priatel tak znacku neviem ale presne aj u nas by to tak bolo by som vedela ze to musi nieco robit a malo by to opacny efekt tak on mi to povie az po ze mi dal musky ...
Nie sme spolu dlho.Teda myslím nie 20 a ani tých 10 rokov. Sme dosť mladí a chceme si učiť pokial nie su deti a iné starosti.Ide nám to veľmi dobre ale chceme viac...
Spanielske musky naozaj funguju? ja som raz kupila v sexshope nejake afrodiziakove kvapky za 600sk a vobec to nefungovalo:P prave naopak priatel mal potom pocit, ze musi byt lepsi a zlyhal :P A ja som ucinok na sebe tiez nevidela.Ak mozete,odporucite nejaku znacku?
Ako dlho spolu zijete, ze mate potrebu ozivit vztah? Ked menej ako 20 rokov, tak dievca zlate, ten vztah uz dodychal...Asi som nenormalna, ale mam perfektny vztah aj po 10tich rokoch manzelstva. Sex je bozi, rovnako ako komunikacia. Asi ten tvoj nie je ten pravy.
tak ja ked som mala krízu vo vztahu velmi nám pomohol taký obycajný vikend v tatrách vo welnese, sme si dali vínko a na rovinu si vyrozpravali veci... cez den prechádky a bolo fajn ale inak spanielske musky odporucam...asi od veci ale kde mozem tam odporucam