ahojte.je tu nejaká holka,ktorá vysadila antiku, par mesiacov nemala menzes, mala náhle pribratie a kilečká jej neišli dole i ked cvičila ako sa len dalo? toto je moj problém a pýtam sa, ak si znova sa vrátila k antikoncepcii, začala ti ubúdať váha a vrátil sa ti menzes?
moc prosím o podobné skúsenosti..velmi ma to trápi..
vysadenie HAK,problém s chudnutím..nasadenie? čo potom..
noki754: ja viem, že na každý organizmus reaguje hak inak... a Diane35 obsahuje 35mg estrogénu na deň - má vyšší obsah hormonov,nie je však vysokohormonálna..
ja len že som chcela uviesť veci na pravú mieru, nie ťa nahnevať, ak sa tak stalo prepáč, len aby si nevyzerala niekedy ako blbá keď povieš, že novynette má najmenej hormonov zo všetkých hak na trhu a že diane je vysokohormonálna...
noki754: Diane35 nie je vysokohormonálna... vysokohormonálne tabletky sú tie ktoré majú nad 50mg estrogénu na deň
a aj bežný laik vie, že ak máš problémy s pečeňou, nesmieš viac brať žiadnu HAK... na to nemusím byť doktorka...
ale tak, vUK je to asi iné... :/
8bublinka-- problem s pečeňou mi spôsobila vysokohormonalna diane 35 .. s novynete je mi ovela lepšie až na to že som ju vysadila,bo som v anglicku a nemala som nové balenie pri sebe..novynete mi padla najviac a myslím, že ty doktorka niesi aby si to posudzovala..je mi jedno,ja som sa pýtala uplne na inú temu a nie rozoberať antiku..kujem za odpovede:)
noki754: a tak akoti Diane35 zničila pečeň, takisto ti ju zničí aj novynette, len nechápem, prečo berieš HAK ak máš problémy s pečeňou...
noki754: ani pred dvoma rokmi neobsahovala najnižšie množstvo hormonov, niekto ťa strašne klamal :D
lenka2009: veď nie je najnízkohormonalnejšia ale nízkohormonálna, tak ako všetky na trhu...
a hej, obsahuje gestagen III. generácie.
potom je už len drospirenon, ten je samostatná kategoria...
tak takto, nie je to najnizkohormonalnejsia antikoncepcia na trhu v sucasnosti. ak sa nemylim obsahuje desogestrel tzv. 3. generaciu, teda starsiu
najnizkohormonalnejsia, toto slovicko nebude urcite spisovne :)
lenka2009: no, ono, všetky HAK sú des nízkohormonálne, len jedny sú viac a jedny menej
vysokohormonalna antikoncepcia sa dnes už nepredáva a asi ani nevyrába